Facebook Pixel Ατρόμητος ο ΠΑΣ!
| 2013-05-22 20:05:00

Ατρόμητος ο ΠΑΣ!

Ατρόμητος ο ΠΑΣ!

Παραμένει αήττητος στα πλέι-οφ ο ΠΑΣ, πάντα στο κόλπο ο Ατρόμητος μετά το 1-1 στα Γιάννενα. Καραγκούνης (3΄), Τσουκαλάς (34΄) τα γκολ. Αποβλήθηκαν Κεϊτά (41΄), Ουντότζι (56΄).

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θύμισε σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων δύο αγωνιστικών, ωστόσο παρά το γρήγορο γκολ του Ατρομήτου στο 3΄και την κόκκινη του Κεϊτά για κλωτσιά στο πρόσωπο του Δημούτσου στο 41', κατάφερε να πάρει το 1-1 με γκολ του Τσουκαλά και τον βαθμό που τον κρατάει στην κορυφή των πλέι οφ.

Γρήγορο γκολ, γρήγορη απάντηση...

Ο ΠΑΣ επηρεασμένος από την πρώτη θέση των πλέι οφ και μάλλον λίγο... ζαλισμένος από την κορυφή, δεν ξεκίνησε πολύ καλά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα ο φορτσάτος Ατρόμητος να τον πιάσει στον ύπνο και να βρει δίχτυα μόλις στο τρίτο λεπτό! Μόλις στο 3ο λεπτό ο Ουντότζι συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Νάστο, αυτός έκανε το γύρισμα για τον Καραγκούνη και ο τελευταίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Ωραία συνεργασία, ωραίο γκολ, αλλά και... αρκετά οφσάιντ! Από το ριπλέι που έδειξε η τηλεόραση φάνηκε ξεκάθαρα πως στην αρχή της θέσης ο Νάστος είναι σε θέση οφσάιντ.

Μετά το γκολ πάντως ο ΠΑΣ ανέβασε στροφές και λίγο έλειψε στο 11' να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Ιγκλέσιας σε λάθος τέρμα. Τελικά, το γκολ ήρθε στον 34', όταν από εκτέλεση κόρνερ του Ντε Βινσέντι η μπάλα δεν έφυγε από την περιοχή του Ατρομήτου και ο Τσουκαλάς με δυνατό σουτ εντός περιοχής έκανε το 1-1.

Δολοφονική κλωτσιά και κόκκινη!

Μετά το γκολ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε σημαντικά και ενώ όλα έδειχναν πως θα πηγαίναμε στο ημίχρονο χωρίς κάτι άλλο αξιόλογο, στο 41' σε μία ανυποψίαστη φάση στο κέντρο, το ματς πήρε φωτιά. Δημούτσος και Κεϊτά πήδηξαν για κεφαλιά, όμως ο μέσος του ΠΑΣ κλώτσησε (άθελα του) τον άσο του Ατρομήτου στον πρόσωπο. Ο διαιτητής του έβγαλε αμέσως κόκκινη και ο Κεϊτά χωρίς να διαμαρτυρηθεί καθόλου, έφυγε για τα αποδυτήρια τρέχοντας.

Η... χαζή κόκκινη και ο κυρίαρχος Ατρόμητος

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο, δηλαδή με κόκκινη κάρτα! Μόνο που αυτή την φορά ήταν για τον Ατρόμητο. Ο Ουντότζι στο 53' είδε την πρώτη κίτρινη για μαρκάρισμα και στο 55' την δεύτερη για «θέατρο», όταν βούτηξε χωρίς λόγο και ζήτησε πέναλτι! Έτσι λοιπόν, οι δύο ομάδες έπαιξαν σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με δέκα – δέκα, με συνέπεια το παιχνίδι να μην είναι πολύ καλό. Οι Περιστεριώτες ήλεγχαν απόλυτα το παιχνίδι, κυκλοφορούσαν με άνεση την μπάλα, όμως δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα, καθώς ο Ράντμαν ήταν σε εξαιρετική ημέρα και έκανε σπουδαίες επεμβάσεις όταν χρειάστηκε. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους «ξύπνησαν» μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου και έχασαν μία σπουδαία ευκαιρία με τον Ντάσιο στο 84΄.

Έτσι λοιπόν, το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό. Ο ΠΑΣ παρέμεινε πρώτος στην βαθμολογία των πλέι οφ με επτά πόντους, ενώ ο Ατρόμητος τελευταίος με τέσσερις. Αμφότεροι έχουν ένα παιχνίδι παραπάνω.



Η βαθμολογία:
 

ΠΑΣ Γιάννινα 7

Αστέρας Τρίπολης 5 *

ΠΑΟΚ 4*

Ατρόμητος 4

*ματς λιγότερο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags