21/03/11 - 22:43

Συγχαρητήρια Μπιτσαξή σε Μαρινάκη

Ο γγΑ Παναγιώτης Μπιτσαξής συνεχάρη τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το αυτονόητο, για το γεγονός δηλαδή πως δεν έγιναν έκτροπα σε ένα ποδοσφαιρικό ματς…

Συγχαρητήρια Μπιτσαξή σε Μαρινάκη
24.548views 0shares

Αναλυτικά:

«Μέσα σε μια πραγματικά αθλητική ατμόσφαιρα, χωρίς κροτίδες και βεγγαλικά, χωρίς βία, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 38ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Την ίδια αθλητική εικόνα είχε το σύνολο των αγώνων μιας κρίσιμης αγωνιστικής με διακυμάνσεις και συναρπαστικές ανατροπές. Αποδεικνύεται στην πράξη, ότι όταν οι διοικήσεις των ομάδων και οι οργανωμένοι οπαδοί θέλουν, μπορούν. Και όταν δεν μπορούν, απλούστατα δεν θέλουν.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής συνεχάρη τηλεφωνικά τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Μαρινάκη για την επιτυχία της ομάδας του και ευχήθηκε να έχει ο Ολυμπιακός καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Περαιτέρω, ο ΓΓΑ επανέλαβε στον κ. Μαρινάκη την πάγια θέση του, ότι οι μεγάλες πληγές του ελληνικού ποδοσφαίρου, η βία και η αξιοπιστία, δυστυχώς μένουν ανοιχτές και στο φετινό πρωτάθλημα, ότι το ποδόσφαιρο βρίσκεται σε οριακό σημείο και οι Έλληνες Πολίτες απαιτούν άμεσες λύσεις».
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ