Facebook Pixel «Κάτι ήξεραν και φορούσαν τη γαλάζια»
| 2011-03-21 23:11:00

«Κάτι ήξεραν και φορούσαν τη γαλάζια»

«Κάτι ήξεραν και φορούσαν τη γαλάζια»

Ο Κώστας Μιαούλης γράφει για τη γαλάζια εμφάνιση της ΑΕΚ, την αδειοδότηση και το μέλλον της ομάδας.

Δεν ξέρω αν είναι ιδέα του προπονητή, του προέδρου, ή το έχουν ρίξει στα γούρια στην ΑΕΚ. Το μοναδικό ευτύχημα με τον κυριακάτικο διασυρμό, είναι πως τουλάχιστον η ομάδα που δέχτηκε τα έξι τέρματα, φορούσε γαλάζια, οπότε ίσως μετά από χρόνια να μας δημιουργείται η ψευδαίσθηση πως κάποια …άλλη ομάδα δέχτηκε κάποτε εξάρα στο «Καραϊσκάκη». Για την ώρα, επειδή η ανάμνηση είναι νωπή, δεν μπορούμε παρά να προσπαθήσουμε να χωνέψουμε την συμφορά και ν’ αρχίσουμε τις προσευχές μην μας βρει χειρότερη.

Σε τι αναφέρομαι; Μα φυσικά στο θέμα της αδειοδότησης, για το οποίο έχουν απομείνει δέκα ημέρες, αλλά το μόνο που εκφράζεται για την ώρα, είναι αισιοδοξία πως τα λεφτά θα βρεθούν. Η ΑΕΚ για να φανεί εντάξει στις υποχρεώσεις της, πρέπει να βρει 5.3 εκ ευρώ, για να τακτοποιήσει όχι μόνο τις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές, αλλά και προς 3ους και μάλιστα θα πρέπει να έχει προσκομίσει και αποδείξεις. Θα πει κάποιος «εντάξει στην Ελλάδα βρισκόμαστε, θα πάρει παράταση το πράγμα και θα τη γλιτώσουμε. Το πολύ – πολύ να την πληρώσει κάποια μικρότερη ομάδα». Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι και αυτή τη φορά, θα δοθούν παρατάσεις ή θα γίνουν χάρες σε κανέναν. Αυτό μένει να το δούμε στα προσεχώς εντός ολίγων ημερών.

Από εκεί και μετά όσο και αν έχει στηθεί ένα θέατρο του παραλόγου, για να πείσουμε τον κόσμο πως κάτι γίνεται, με συναντήσεις επί συναντήσεων και συσκέψεις επί συσκέψεων, κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί. Ο κόσμος πρέπει να κουβαλήσει άλλη μια «ρετσινιά» με την εξάρα και η διοίκηση, απλά παριστάνει πως παίρνει μέτρα. Δηλαδή και που θα μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές την Τρίτη θα συμβεί κάτι; Μήπως αν κάποια στιγμή, με ή χωρίς ελλείψεις, είναι βέβαιο ότι δεν θα κινδυνεύσει με ανάλογο στραπάτσο, αν τους κάνει κήρυγμα ο Αδαμίδης; Μιλάμε για μια κατάσταση, τουλάχιστον κωμικοτραγική.

Αυτοί που πρέπει ν’ αποφασίσουν άμεσα τι θα κάνουν είναι οι μέτοχοι. Ακόμα και αν τα λεφτά βρεθούν για να πάρει το πιστοποιητικό, οφείλει τη νέα σεζόν η ΑΕΚ, να παρουσιάσει μια ομάδα με αξιοπρέπεια. Θα πρέπει να φύγει πολύς κόσμος που δεν κάνει και να βρεθούν ποδοσφαιριστές, έστω όχι ακριβοί, αλλά τουλάχιστον αξιόλογοι. Κι επειδή πολύ αμφιβάλλω ότι η «Ένωση» μπορεί να κάνει έξυπνες αγορές, με τα τωρινά δεδομένα η νέα σεζόν, φαντάζει ήδη βουνό.

Πηγή: sday.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags