21/03/11 - 23:39

Στο στόχαστρο της Βέρντερ ο Αβραάμ!

Περιπλέκεται το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αβραάμ Παπαδόπουλου με τον Ολυμπιακό, καθώς δημοσίευμα αναφέρει, πως ο Έλληνας αμυντικός βρίσκεται εδώ και καιρό στο «στόχαστρο» της Βέρντερ Βρέμης. 

Στο στόχαστρο της Βέρντερ ο Αβραάμ!
42.813views 0shares

Την ώρα που στον Ολυμπιακό έχουν στις άμεσες προτεραιότητες να καλέσουν άμεσα τον Αβραάμ Παπαδόπουλο για να του ανανεώσουν το συμβόλαιο βάζοντας και ρήτρα, η Βέρντερ Βρέμης από την πλευρά της όχι απλά παρακολουθεί στενά τον διεθνή κεντρικό αμυντικό, αλλά τον έχει πολύ ψηλά στη σχετική λίστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «rednews» η Γερμανική ομάδα τον έχει «τσεκάρει» σε αρκετές αναμετρήσεις και μάλιστα είχε και άνθρωπο εχθές στο Καραϊσκάκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η Βέρντερ που φέτος πραγματοποιεί πολύ άσχημο πρωτάθλημα, (μόλις το Σάββατο κατάφερε να πάρει ανάσα με το διπλό επί της Νυρεμβέργης) θέλει να ενισχυθεί σημαντικά στην άμυνα για τη νέα περίοδο. Οι πληροφορίες μας από τη Βρέμη ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ φέρνουν την Γερμανική ομάδα να βρίσκεται πολύ κοντά στο να πάρει την απόφαση. Μάλιστα μας μετέφεραν και ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ!

Αν αυτές οι πληροφορίες γίνουν επίσημο ενδιαφέρον, δηλαδή πρόταση, αντιλαμβάνεστε ότι η υπόθεση αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον...

Πηγή: Rednews.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ