Facebook Pixel «Περιμέναμε τη νίκη με ΑΕΚ, αλλά όχι και τέτοιο σκορ…»
| 2011-03-21 23:49:00

«Περιμέναμε τη νίκη με ΑΕΚ, αλλά όχι και τέτοιο σκορ…»

«Περιμέναμε τη νίκη με ΑΕΚ, αλλά όχι και τέτοιο σκορ…»

Την έκπληξη του για το μέγεθος της νίκης του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Ούρκο Πάρντο, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε στις δυσκολίες που συνάντησαν οι Πειραιώτες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «sport.gr» ο πορτιέρο του Ολυμπιακού ανέφερεγια το 6-0 απέναντι στην ΑΕΚ: «Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, όπως η ΑΕΚ και φτάσαμε δίκαια στη νίκη. Περιμέναμε τη νίκη, αλλά όχι με τέτοιο σκορ. Ηταν εξιλέωση για εμάς. Αυτό όμως δείχνει την αποφασιστικότητα των συμπαικτών μου για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα».

Για την φετινή χρονιά τόνισε: «Είχαμε σίγουρα μία πολύ καλή χρονιά και πιστεύω πως δεν μπορεί να αμφισβητήσει κάποιος την ανωτερότητά μας. Πιστεύω πως παίρνουμε δίκαια το πρωτάθλημα", είπε ο Πάρντο, που για πρώτη φορά στην καριέρα του στέφεται πρωταθλητής. "Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τίτλο. Είναι ωραίο να είσαι πρωταθλητής, ειδικά όταν αυτό γίνεται για πρώτη φορά».

Αναφερόμενος στην διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό και στην σχετικά εύκολη κατάκτηση του πρωταθλήματος, δήλωσε: "Μόνο εύκολο δεν ήταν. Μην ξεχνάμε πως στην ομάδα ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες. Για καμία ομάδα δεν είναι εύκολο να δέσουν τόσο νέοι διαφορετικοί χαρακτήρες, αλλά δουλέψαμε πολύ και τελικά δικαιωθήκαμε".

Τέλος, για την επόμενη σεζόν σχολίασε: «Πιστεύω πως την επόμενη σεζόν θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι και η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη για τον Ολυμπιακό. Υπάρχει φυσικά και η προοπτική του Champions League. Κάθε παίκτης θέλει να πάρει μέρος σε αυτή τη γιορτή. Είναι μεγάλη διοργάνωση και ελπίζω να τα πάμε καλά και να δείξουμε τις δυνατότητες του συλλόγου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags