Facebook Pixel «Κάτω τα χέρια από τον Πιλάβιο. Ήξερε για την 3η κασέτα»
| 2011-03-22 00:35:00

«Κάτω τα χέρια από τον Πιλάβιο. Ήξερε για την 3η κασέτα»

«Κάτω τα χέρια από τον Πιλάβιο. Ήξερε για την 3η κασέτα»

Θέση… αναφανδόν υπέρ του Σοφοκλή Πιλάβιου πήρε ο Αλέξης Κούγιας στην τηλεοπτική «Δίκη», σε τηλεφωνική του παρέμβαση για να σχολιάσει την εμπλοκή του προέδρου της ΕΠΟ στην υπόθεση με τις κασέτες.

«Εγώ θα σας πω η μοναδική ελπίδα από το γενικότερο περιβάλλον της ΕΠΟ είναι ο Πιλάβιος και είναι δική μου πεποίθηση αυτή. Παίζεται μεγάλο παιχνίδι μεταξύ της παλιάς φρουράς παραγόντων από το `97 και μετά με επικεφαλής τον κ.Χατζηαποστόλου και γίνεται προσπάθεια από τους νέους παράγοντες να γίνει μια νέα αρχή.

Σε αυτή την ιστορία όλες οι προθέσεις δεν είναι καθαρές. Έχω πει από την αρχή πως αν κάποιος βρέθηκε στο λάκκο των λεόντων είναι ο Σοφοκλής Πιλάβιος. Δεν το λέω γιατί τον ξέρω πριν ακόμα ανακατευτεί με το ποδόσφαιρο. Κάποιοι ορέγονται να αναμειχθούν και πάλι με το χώρο του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας με απώτερο σκοπό τη δημιουργία μιας νέας Παράγκας.

Δεν είπα ότι ακούγεται ο Πιλαβιος, δεν γνωρίζω τι ξέρει ο κύριος Βοργιάς. Εχω κρατήσει σαν κόρη οφθαλμού το ποιος μου έδωσε την κασέτα. Αυτοί που εχουν στα χερια τους το ποδόσφαιρο να στηρίξουν τον Πιλαβιο. Δικη μου άποψη είναι αυτή. Να στηριξουμε τον Πιλάβιο, να του δώσουμε χρόνο. Κάτω τα χέρια από τον Πιλάβιο, να αναδείξουμε τους νέους παράγοντες.

Τον ενημέρωσα ότι άκουσα μια κασέτα που άκουσα δυο παράγοντες και μου είπε για την τρίτη κασέτα ότι το ξέρει και ο ίδιος τον Δεκέμβριο του `10».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags