30/12/10 - 18:50

Για την ταμπακιέρα, τίποτα...

Μπερδεμένα μας τα λέει ο Παναθηναϊκός στην ανακοίνωση με την οποία απάντησε στις δηλώσεις Νιόπλια και Κέζου. Επί της ουσίας, πάντως, δεν λέει τίποτα για τα χάλια της ομάδας και την επόμενη μέρα...

Για την ταμπακιέρα, τίποτα...
33.606views 0shares

Οι «πράσινοι» θέλοντας να βάλουν ένα τέλος στο θέμα που έχει δημιουργηθεί μετά τις «βόμβες» Νιόπλια, εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία ούτε επιβεβαιώνουν, αλλά ούτε και διαψεύδουν τα όσα ειπώθηκαν, ενώ παράλληλα αναφέρουν πως όσα έγιναν ανήκουν στο παρελθόν και η ανάλυσή τους αυτή τη στιγμή μόνο κακό κάνει στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες διαδοχικών ανακοινώσεων και δημόσιων τοποθετήσεων που έχουν ως κοινό παρονομαστή την παρουσίαση, την ανάλυση, και την εξήγηση γεγονότων που έχουν ή δεν έχουν συμβεί, αντιπαραθέσεων που έχουν ή δεν έχουν υπάρξει και επιλογών που έχουν ή δεν έχουν γίνει κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Ασφαλώς και είναι δικαίωμα του καθενός να υπερασπίζεται τη δουλειά του και, παρά το γεγονός ότι προξενεί περιέργεια ο χρόνος που επιλέγεται για αυτές τις τοποθετήσεις, είναι σεβαστές οι απόψεις, οι κρίσεις και οι αποτιμήσεις ή οι απολογισμοί από πρώην στελέχη της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός όμως σήμερα βρίσκεται στη μέση μιας αγωνιστικής περιόδου και διεκδικεί τόσο το Πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο Ελλάδας. Με αυτό το γνώμονα και αυτή την προοπτική εργαζόμαστε όλοι στην ομάδα από το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές μέχρι το σύνολο του στελεχιακού δυναμικού της ΠΑΕ. Αυτό σημαίνει πως δεν έχουμε ούτε την πρόθεση αλλά ούτε και το περιθώριο να κοιτάζουμε πίσω, ούτε να επιτρέπουμε όσα δηλώνονται από ανθρώπους που δεν εργάζονται πλέον στον Παναθηναϊκό να αποπροσανατολίζουν την προσπάθειά μας.

Από χθες η ομάδα έχει επιστρέψει στις προπονήσεις με συγκεκριμένο και αποκλειστικό στόχο τη σκληρή δουλειά για την επίτευξη των στόχων της. Ό, τι συμβαίνει έξω από το πλαίσιο αυτής της προοπτικής και αυτής της στοχοθεσίας μένει εκεί: δηλαδή έξω από τον Παναθηναϊκό».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ