Facebook Pixel "Κάποια στιγμή θα σκοράρω"
| 2011-03-22 10:30:00

"Κάποια στιγμή θα σκοράρω"

"Κάποια στιγμή θα σκοράρω"

Τα γκολ αργά ή γρήγορα θα έρθουν, σχολίασε σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, λες και δεν είναι είναι δική του η ευθύνη να τα πετύχει...

«Πάντα θέλω το καλύτερο για την ομάδα μου, αλλά είμαι ένας άνθρωπος που λέει τη γνώμη του ανοικτά. Ήθελα να βοηθήσω, αλλά δεν ήξερα πώς να το κάνω.

Δεν μου αρέσει να μιλάω στον Τύπο, προτιμώ να το κάνω στο γήπεδο. Όταν όμως δεν παίρνεις ευκαιρίες, δεν ξέρεις τι να κάνεις. Δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα, απλώς να παίζω. Τώρα αισθάνομαι καλύτερα. Όταν μπορείς να βοηθήσεις είναι καλό», σχολίασε σε δηλώσεις του στον Τύπο της Ισπανίας ο πεπειραμένος επιθετικός και πρόσθεσε:

«Ο προπονητής ανέκαθεν έλεγε πως ήταν ευχαριστημένος με τον τρόπο που δουλεύω, αλλά θα ήθελα να έχω βοηθήσει την ομάδα λίγο περισσότερο. Όπως και να έχει, προσπαθώ να βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει την άνοδο. Είναι όνειρό μου να αγωνιστώ με τη Θέλτα στην Primera Division. Αυτός ήταν και ο λόγος που ήρθα στην ομάδα. Τα γκολ, αργά ή γρήγορα, θα έρθουν.

Είμαι χαρούμενος με τη συμπεριφορά του κόσμου απέναντί μου και πιστεύω πως κι εκείνοι είναι ικανοποιημένοι μαζί μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags