Facebook Pixel Η αλήθεια για τον Μοδέστο
| 2013-05-27 12:39:00

Η αλήθεια για τον Μοδέστο

Η αλήθεια για τον Μοδέστο

O Νίκος Γαβαλάς γράφει για την υπόθεση του Φρανσουά Μοδέστο και το μέλλον του στον Ολυμπιακό.
 

Μάλιστα, έφθασαν στο σημείο να υποστηρίζουν πως θα τον παρουσίαζε στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς με την Σοσό, της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Αντιθέτως, εμείς μέσα απ’ το novasports.gr υποστηρίζαμε, μέρες τώρα, πως η υπόθεση του Κορσικανού παραμένει ανοικτή για τον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός πως οι ιθύνοντές του εξακολουθούν να κρατάνε κλειστά τα "χαρτιά" τους αναφορικά με τη μορφή που θα έχει το ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο, με δηλώσεις του ο ίδιος ο Μοδέστο έσπευσε να διευκρινίσει πως τίποτε δεν έχει ξεκαθαρίσει αναφορικά με την ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται στην επόμενη περίοδο: «Βρίσκομαι σε διακοπές στην Κορσική για πέντε ημέρες. Έχω μείνει έκπληκτος να βλέπω στην τηλεόραση και να ακούω στο ραδιόφωνο ότι παρουσιάζομαι. Αυτό είναι λάθος. Θα επιστρέψω σε μερικές ημέρες στην Ελλάδα προκειμένου να συζητήσω με τον πρόεδρο και θα δούμε τι θα γίνει με το μέλλον μου. Θα πάρω την απόφασή μου σε δέκα ημέρες».

Αν συζητούσαμε πριν από περίπου δύο μήνες, θα λέγαμε πως ο Κορσικανός δε συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες προκειμένου να παραμείνει κάτοικος Πειραιά και στην επόμενη σεζόν. Τώρα, όμως, η αίσθησή μας είναι πως ο Μοδέστο δύσκολα θα σηκώσει "άγκυρα" απ' το Λιμάνι.

Το αναφέρουμε διότι πιστεύουμε πως άπαντες στον Πειραιά έχουν σε εκτίμηση όχι μόνο τον ποδοσφαιριστή Μοδέστο, αλλά και την προσωπικότητά του. Είναι ένας παίκτης ο οποίος εντός των αποδυτηρίων βοηθάει στην εύρυθμη λειτουργίας τους, δίνοντας παράλληλα τις κατάλληλες συμβουλές όταν η πίεση φθάνει στο "κόκκινο".

Ο Μίτσελ τον εμπιστεύθηκε στα τελευταία παιχνίδια της περιόδου, κυρίως σε ρόλο δεξιού μπακ. Είναι ένα στοιχείο της καλής άποψης που έχει σχηματίσει ο Ισπανός τεχνικός για τον έμπειρο «διπλοθεσίτη», αφού μπορεί να καλύψει με επιτυχία τόσο τη θέση του δεξιού μπακ, όσο και του αμυντικού μέσου.

Εμείς θα προσθέσουμε και μία ακόμη παράμετρο. Εντός των αποδυτηρίων δε φθάνει μόνο η παρουσία μικρών ηλικιακά ποδοσφαιριστών. Πρέπει να βρίσκονται εκεί και έμπειροι παίκτες, όπως είναι ο Μοδέστο, ο Κάρολ (που μένει) και ο Ιμπαγάσα (ο οποίος ενδέχεται επίσης να παραμείνει στο Λιμάνι). Το γιατί δεν χρειάζεται ανάλυση για μία ομάδα με τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.  

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags