Facebook Pixel Είναι μεγάλη μαγκιά αυτό που έκανε ο Παυλής!
| 2013-05-29 09:00:00

Είναι μεγάλη μαγκιά αυτό που έκανε ο Παυλής!

Είναι μεγάλη μαγκιά αυτό που έκανε ο Παυλής!

Κι όμως, ακόμα και στην εποχή του σκληρού επαγγελματισμού σε όλο το ποδόσφαιρο υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές - σε αρκετές ομάδες - που παίζουν για τη φανέλα.
 

Φυσικά και πρέπει ως επαγγελματίες οι ποδοσφαιριστές να πληρώνονται κανονικά, όμως υπάρχουν τελικά κι άλλα πράγματα που παίζουν ρόλο.

Ένας απ΄ αυτούς, λοιπόν, που αγωνίζονται πρώτα για τη φανέλα είναι σίγουρα και ο Παυλής. Ο οποίος σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ απέρριψε πρόταση με περισσότερα λεφτά από την Κύπρο και προσανατολίζεται να μείνει στην ΑΕΚ, με μόλις 10.000 ευρώ καθαρά έσοδα για τον επόμενο χρόνο.

Ο Παυλής δεν έχει κρύψει ποτέ ότι είναι AEKτζής. Έπαιξε στην ΑΕΚ, κάποιες φορές πέρασε και δύσκολες στιγμές όταν δεν αγωνιζόταν, είχε τις σοβαρές περιπέτειες με την υγεία του, όμως η φανέλα ήταν πάνω απ΄ όλα. Κι αυτό είναι κάτι που το αναγνώρισε ο κόσμος.

Με την ΑΕΚ στη Γ΄ Eθνική να περνάει τόσο κρίσιμες στιγμές, ο Παυλής αποφάσισε να είναι για μια ακόμα φορά εκεί. Να παλέψει! Όπως ξέρει να κάνει στις μάχες που δίνει τόσο εντός, όσο κι εκτός γηπέδων...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags