Facebook Pixel «Δεν ωφελεί τώρα ο πανικός. Να μην είμαστε ξανά αδιάφοροι!»
| 2011-03-22 18:39:00

«Δεν ωφελεί τώρα ο πανικός. Να μην είμαστε ξανά αδιάφοροι!»

«Δεν ωφελεί τώρα ο πανικός. Να μην είμαστε ξανά αδιάφοροι!»

Ο Τραϊνός Δέλλας σε ρόλο αρχηγού μίλησε σήμερα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ και έδωσε το μήνυμα για την επόμενη μέρα μετά την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο «Κολοσσός» αποφάσισε να βγει μπροστά, καθώς απουσίαζαν οι Καφές και Λυμπερόπουλος λόγω εθνικής, ώστε να… ξυπνήσει τους συμπαίκτες του, αφού ακόμα δεν έχουν τελειώσει οι στόχοι των «κιτρινόμαυρων» για την φετινή χρονιά.

 «Πρέπει να μείνουμε όλοι ήρεμοι τώρα. Δεν ωφελεί ο πανικός.  Είναι δύσκολη η κατάσταση και εμείς πρέπει να βγάλουμε την ομάδα από εδώ. Φέραμε την ΑΕΚ σε άσχημη θέση και πρέπει να σταματήσουμε να δείχνουμε αδιαφορία», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Δέλλας, ο οποίος μίλησε επίσης για τις αντιδράσεις του κόσμο, αλλά και για την συνέχεια: «Πρέπει να βλέπουμε πως νιώθει ο κόσμος και να προσαρμοζόμαστε. Ό,τι έγινε έγινε. Το ξεχνάμε.

Από εδώ και πέρα έχουμε έναν στόχο. Πρέπει να έχουμε μόνο νίκες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, να πάρουμε το Κύπελλο και μετά πάλι νίκες στα πλέι οφ. Μόνο με νίκες θα ξεπεράσουμε αυτή την κρίση».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags