Facebook Pixel «Ο Τσιώλης έκανε άριστη δουλειά»
| 2011-03-22 19:00:00

«Ο Τσιώλης έκανε άριστη δουλειά»

«Ο Τσιώλης έκανε άριστη δουλειά»

Το εγκώμιο του προκατόχου του στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου, του Σάκη Τσιώλη, νυν τεχνικού του Άρη, έπλεξε ο Μάκης Κατσαβάκης.

«Οφείλω να πω ότι ο προκάτοχος μου, Σάκης Τσιώλης έκανε άριστη δουλειά. Δεν χρειάστηκε να αλλάξω πολλά πράγματα και δεν ήθελα να χαλάσω αυτή την χημεία που υπήρχε. Πάντως ο πρόεδρος έκανε καλή δουλειά και διαθέτουμε ένα πληρέστατο ρόστερ. Υπάρχουν ισάξιοι παίκτες στον πάγκο που μπορούν ανά πάσα στιγμή να καλύψουν τους βασικούς παίκτες», είπε ο έμπειρος προπονητής στο «Αθλητικό Metropolis».

Για τις πρώτες μέρες του στον Ολυμπιακό Βόλου τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα προσαρμογής. Για τους ποδοσφαιριστές είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστούν όταν αλλάζουν μέσα στη χρονιά σύλλογο, όχι για τους προπονητές. Ειδικά στην εποχή που ζούμε, έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε όλες τις ομάδες από την τηλεόραση και να σχηματίσουμε μια άποψη για αυτές.

Προσωπικά παρακολουθούσα τον Ολυμπιακό Βόλου και δηλώνω εντυπωσιασμένος από το ποδόσφαιρο που έπαιζε και παίζει. Το είπα στους παίκτες θα το πω ξανά και σε εσάς, θα πλήρωνα εισιτήριο σαν φίλαθλος για να δω τον Ολυμπιακό Βόλου να παίζει μπάλα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags