Facebook Pixel «Με κρατάνε, δεν με αφήνουν να φύγω»
| 2011-03-22 19:35:00

«Με κρατάνε, δεν με αφήνουν να φύγω»

«Με κρατάνε, δεν με αφήνουν να φύγω»

Ο Μανόλο Χιμένεθ με νέες δηλώσεις του στην Ισπανία, επιβεβαίωσε τις επαφές του με διάφορες ομάδες από την χώρα του, ωστόσο τόνισε πως έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και δεν μπορεί να φύγει από μόνος του.
 

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» σε συνομιλία του με onlineχρήστες της ισπανικής έκδοσης του Eurosportμίλησε για τη Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ Μαδρίτης, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και το μέλλον του στην ΑΕΚ.

«Ορισμένες ισπανικές ομάδες έχουν μιλήσει σε μένα με τελευταία την Ερκουλες, το εκτιμώ, αλλά έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ και δεν εξαρτάται μόνο από μένα να πάω κάπου», ανέφερε επιβεβαιώνοντας και ο ίδιος τις φήμες των τελευταίων ημερών και τα ισπανικά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συμφωνία του με την Έρκουλες.

Ο Χιμένεθ ανέφερε επίσης για το θέμα ντόπινγκ και τη Μπαρτσελόνα: «Στο ισπανικό ποδόσφαιρο δεν νομίζω πως υπάρχει ντόπινγκ. Ούτε στην Μπαρτσελόνα πιστεύω ότι ντοπάρονται, απλά υπήρξε ένα ατύχημα».

Για την απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από το επόμενα παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης: «Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι σπουδαίος προπονητής και το δείχνουν τα αποτελέσματα. Ο Κριστιάνο είναι επίσης ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, όμως νομίζω πως η Ρεάλ είναι δυνατή και χωρίς αυτόν και μπορεί να νικάει και χωρίς αυτόν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags