Facebook Pixel Δεν «ψήνεται» με τίποτα ο Μάτος
| 2011-03-22 19:40:00

Δεν «ψήνεται» με τίποτα ο Μάτος

Δεν «ψήνεται» με τίποτα ο Μάτος

Ούτε με… παρακάλια δεν επιστρέφει στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό ο Μαρσέλο Μάτος!

Όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, στην Μποταφόγκο έχει βρει την δική του ποδοσφαιρική… Ιθάκη και θα ήθελε να βρεθεί η φόρμουλα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του εκεί. Βλέπει, άλλωστε, πως οι εξαιρετικές του εμφανίσεις έχουν ανεβάσει την μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, πιστεύοντας ότι μπορεί να τις εξαργυρώσει με κλήση στην Εθνική Βραζιλίας.

Πάντως, σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, το προηγούμενο διάστημα έγινε μια πρώτη προσέγγιση στον 28χρονο άσο σχετικά με ενδεχόμενο επιστροφής του το καλοκαίρι στην Παιανία. Αυτό που έγινε ξεκάθαρο είναι πως θα υπολογίζεται σαν παίκτης «πρώτης γραμμής» και δεν θα έχει αντιμετώπιση ανάλογη με εκείνη επί Τεν Κάτε.

Σε γενικές γραμμές ο Μάτος δεν φάνηκε να «ψήνεται» για να γυρίσει στον Παναθηναϊκό, καθώς θεωρεί πως το πέρασμα του από το «τριφύλλι» πήγε πίσω την καριέρα του. Βέβαια, τα δικαιώματα του ανήκουν στους «πράσινους» και αν δεν φέρει πρόταση από την Μποταφόγκο θέλοντας και μη θα επιστρέψει ενώ πολλά θα ξεκαθαρίσουν από τον ερχομό του ατζέντη του στην Ελλάδα μέσα στον Απρίλιο.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags