Facebook Pixel Τι κοροϊδεύετε τον Παράσχο, ρε;
| 2013-06-04 09:30:00

Τι κοροϊδεύετε τον Παράσχο, ρε;

Τι κοροϊδεύετε τον Παράσχο, ρε;

Ο Γιώργος Μύρτσος κράζει στον sportdog όσους χλευάζουν (με το "Οτσαλάν" ή με το "ασ΄ ούμε") τον προπονητή του Ατρόμητου. Γιατί δεν κάνει για μεγάλη ομάδα ο Μπατής;

Τον Γιώργο Παράσχο τον πιστεύω πολύ σαν προπονητή και το έχω γράψει ξανά. Στην Ελλάδα, όμως, είμαστε φυσιογνωμιστές. Τη μία λένε ότι μοιάζει στον Οτσαλάν, την άλλη ότι λέει συνέχεια "ασ΄ ούμε" και διάφορα άλλα τέτοια. Αλλά όταν μιλάμε για έναν προπονητή, θα πρέπει να μας ενδιαφέρει αν παρουσιάζει έργο σε μία ομάδα. Και ο Παράσχος το έχει καταφέρει αυτό σε κάθε ομάδα που εργάστηκε. Γι΄ αυτό εγώ λέω να έχουμε σεβασμό στον Παράσχο. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Ατρόμητος ήταν η καλύτερα προετοιμασμένη ομάδα των πλέι οφ, η περισσότερο φορμαρισμένη και η πιο έτοιμη.

Δύο λόγια για τον Μπαντή, τώρα, που ήταν ένα πρόσωπο που απασχόλησε με την εμφάνισή του στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Είχε τύχη σε αυτή την εμφάνιση, δεν χωράει αμφιβολία. Έκανε έξοδο με κλειστά μάτια και η μπάλα πήγαινε πάνω του! Είναι μέτριος τερματοφύλακας, δεν είναι στους μεγάλους πορτιέρο.

Αλλά γι΄ αυτόν τον παίκτη έχω εκφραστεί πριν από πολλά χρόνια, όταν ήταν ακόμα στον Ηρακλή. Είχα πει ότι έπρεπε να του δοθούν ευκαιρίες για να αποδείξει πράγματα, αλλά δεν του δόθηκαν. Στο τέλος, μάλιστα, τον έδιωξαν από τον Ηρακλή!

Σε ομάδες όπως η Τρίπολη, ο ΠΑΣ Γιάννενα ή ο Ατρόμητος, μπορεί να παίξει βασικός. Ο Ράντμαν που παίζει στον Ατρόμητο, για παράδειγμα, δεν υπάρχει! Άνετα παίζει βασικός σε αυτές τις ομάδες, λοιπόν, αλλά να μην τον κάνουμε μεγάλο τερματοφύλακα με ένα παιχνίδι. Είχε και ρέντα εναντίον του Ατρόμητου. Αλλά ότι κάποιοι τον ανακάλυψαν τώρα (ενώ εγώ είχα μιλήσει γι΄ αυτόν εδώ και χρόνια), είναι αλήθεια...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags