Facebook Pixel «Λέγε ό,τι θες, λέγε…»!
| 2011-03-22 21:12:00

«Λέγε ό,τι θες, λέγε…»!

«Λέγε ό,τι θες, λέγε…»!

Κουβέντα δεν… σηκώνει ο Αριέλ Ιμπαγάσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό. «Το πήραμε δίκαια και ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει», δήλωσε ο Αργεντινός.
 

Οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Γιάννης Παπαδόπουλος βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στο κατάστημα «Public» στο Πασαλιμάνι, όπου αφού αποθεώθηκαν από τον κόσμο και φωτογραφήθηκαν με τους φίλους του Ολυμπιακού, έκαναν δηλώσεις για την κατάκτηση του τίτλου από τους Πειραιώτες.

Ο Ιμπαγάσα στάθηκε στην διαφορά των «ερυθρολεύκων» από τις άλλες ομάδες, ενώ απάντησε και σε όσους τους αμφισβητούν: «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, εμείς δικαίως κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και το πανηγυρίσαμε με τον κόσμο, που το ήθελε πάρα πολύ. Ηταν καθοριστικό το ματς με την ΑΕΚ. Παίξαμε φανταστικά, νικήσαμε με μεγάλο σκορ. Τώρα στα τρία παιχνίδια που απομένουν πρέπει να συνεχίσουμε έτσι» τόνισε αρχικά ο αργεντίνος άσος και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, όσο και τους οπαδούς γιατί με αγκάλιασαν και με αγάπησαν. Μετά από τόσα χρόνια στην Ισπανία, ήταν κάτι διαφορετικό για μένα το να έρθω στην Ελλάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος για την επιλογή μου».


Από την πλευρά του ο Γ. Παπαδόπουλος αρκέστηκε να πει πως: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι για δεύτερη φορά πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό».

Αμφότεροι οι δύο παίκτες έβγαλαν πολλές φωτογραφίες με τους φίλους της ομάδας και υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags