22/03/11 - 22:32

«Δεν αντέχουν χωρίς μεταγραφές»!

Με τον καλύτερο τρόπο περιέγραψε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στους Ισπανούς την λογική των ελληνικών διοικήσεων. «Θέλουν πάντα να κάνουν μεταγραφές. Εντυπωσιάστηκαν όταν είπα όχι».  

«Δεν αντέχουν χωρίς μεταγραφές»!
45.236views 0shares

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ζήσει δύο χρόνια στην Ελλάδα, έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό και πλέον μπορεί να έχει ξεκάθαρη άποψη για τον τρόπο που λειτουργούν οι ελληνικές ομάδες. Ο Βάσκος τεχνικός λοιπόν, σε συνέντευξή του στην «ElMundo», μίλησε για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όταν είπε στον Βαγγέλη Μαρινάκη πως δεν θέλει μεταγραφές και εκείνος δεν μπορούσε να το πιστέψει.

«Ναι, είναι αλήθεια ότι με ακούνε στις μεταγραφές, μάλιστα τους αρέσει να κάνουν μεταγραφές, πιστεύουν πως έτσι μόνο, αν επενδύσουν θα πάνε μπροστά, τους είχε κάνει και εντύπωση όταν πριν καν ανοίξει η προηγούμενη περίοδος τους είπα πως δεν χρειαζόμαστε μεταγραφές. Δεν μπορούσαν να το καταλάβουν, αλλά το δέχτηκαν», ανέφερε σε σχετική ερώτηση ο Βαλβέρδε.

Στην συνέχεια, ο Ισπανός μίλησε για την οικονομική κρίση της Ελλάδας: «Δεν είμαστε μέσα στα προβλήματα της χώρας, μας περιβάλλει ένα σύννεφο και δεν μας αγγίζουν αυτά. Ούτε καν υπάρχουν οπαδοί στις προπονήσεις. Δεν καταλαβαίνουμε και τη γλώσσα».

Τέλος, έκανε μία αντιστοίχιση των «μεγάλων» σε Ισπανία και Ελλάδα: «Εδώ προβάλλεται πολύ η ισπανική λίγκα. Υπάρχει πάθος για τη Μπάρτσα, ειδικά από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, ενώ ο Παναθηναϊκός ταυτοποιείται περισσότερο με τη Ρεάλ. Μη με ρωτάς γιατί...».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βαλβέρδε στη Marca: «Αργά ή γρήγορα θα επιστρέψω…»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ