Facebook Pixel «Ρίξτε τους… κομπλεξικούς (AEΛ) στην ένδοξη Β’ Εθνική»
| 2011-03-23 02:04:00

«Ρίξτε τους… κομπλεξικούς (AEΛ) στην ένδοξη Β’ Εθνική»

«Ρίξτε τους… κομπλεξικούς (AEΛ) στην ένδοξη Β’ Εθνική»

Η «Θύρα 4» με ανακοίνωσή της ζητά από τους παίκτες του ΠΑΟΚ να νικήσουν την Λάρισα την Κυριακή και να την ρίξουν στην Β’ Εθνική.

Αναλυτικά το κείμενο της «Θύρα 4» για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο:

«Άλλους 2 βαθμούς πέταξε ο ΠΑΟΚ που ήρθε ισόπαλος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Βρεθήκαμε να χάνουμε απο νωρίς, παρόλο που μέχρι τότε ελέγχαμε το ρυθμό του αγώνα και ισοφαρίσαμε με γκολ του Λίνο που βρέθηκε στην κατάλληλη θέση μετά απο την απόκρουση του τερματοφύλακα στο πέναλτι του Βιερίνια.

Στη συνέχεια ο Ελ Ζαρ εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της αντίπαλης άμυνας, έκανε το 1-2 και όλα έδειχναν ότι με λίγη σοβαρότητα θα πάρουμε το διπλό αφού μπορούσαμε να πετύχουμε τρίτο γκολ. Μάταια όμως περιμέναμε τη νίκη, αφού οι λέξεις σοβαρότητα και φετινός ΠΑΟΚ δεν πάνε μαζί. Η άμυνα μας στο τέλος του αγώνα πελαγοδρομούσε και θύμιζε αγώνα μεταξύ παιδιών του δημοτικού που όλοι κυνηγάνε τη μπάλα. Κάπως έτσι φάγαμε το γκολ και μείναμε με την ισοπαλία. Επόμενος αντίπαλος η Λάρισα στην Τούμπα και χρειάζεται να κερδίσουμε τόσο για να σιγουρέψουμε τη συμμετοχή μας στα play off όσο και για να επιβεβαιώσουμε τον υποβιβασμό των κομπλεξικών στην ένδοξη Β εθνική κατηγορία.

ΥΓ: Την Κυριακή 27/3 στις 6 το απόγευμα η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ υποδέχεται το Μαρούσι στο παλατάκι. Με μία ενδεχόμενη νίκη σχεδόν κλειδώνουμε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Καλούμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ να πάει στο γήπεδο γιατί πέρα απο τα διοικητικά εγκλήματα, είναι γεγονός ότι και εμείς σαν οπαδοί του ΠΑΟΚ παρατήσαμε την ομάδα μπάσκετ στη μοίρα της. Έστω και αργά πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και να γεμίσουμε το γήπεδο. Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags