Facebook Pixel "Επιστροφή στη …Χούντα;"
| 2011-03-23 17:30:00

"Επιστροφή στη …Χούντα;"

"Επιστροφή στη …Χούντα;"

Ο Νικόλας Βασιλαράς σχολιάζει τη συνέντευξη Τύπου της Σούπερ Λίγκας και τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αναλυτικά το άρθρο του:

Ακούσαμε και τη συνέντευξη Τύπου της… ΠΑΕ Ολυμπιακός. Συγνώμη της Λίγκας ήθελα να πω. Εντάξει μου ξέφυγε, γράψτε λάθος μωρέ. Και ως συνήθως φυσικά τα είδαμε ΟΛΑ!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού εξακολουθεί να νομίζει ότι ζούμε σε ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο. Μαζί λοιπόν με τον Μποροβήλο (κατά κόσμο Μποροθρύλο) και την υπόλοιπη κομπανία έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια όλους τους Ελληνες φιλάθλους και απλά έκαναν το κομμάτι τους.

Είπαν αυτά που ήθελαν να πουν, ξέσκισαν τον Μπιτσαξή (όχι πως στενοχωρήθηκε και κανείς), διαφήμισαν ένα προϊόν που πλέον δεν παίζεται στα γήπεδα αλλά στις δικαστικές αίθουσες και τους εισαγγελείς και τέλος καλό όλα καλά. Λες και άκουγες την κασέτα «ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να γαμ...» εμένα μου ακούστηκε στα αυτιά πάντως.

Αν δεν ήθελε ο κύριος Μαρινάκης να απαντήσει σε «εκτός γραμμής» ερωτήσεις δημοσιογράφων θα μπορούσε να την βγάλει την ομιλία του σε δελτίου Τύπου. Γραμμένη την είχε άλλωστε, παρά τα διάφορα σαρδάμ που ακούστηκαν και τα οποία δεν πρέπει να απασχολούν εμάς αλλά τον… Θέμο Αναστασιάδη που μπλέκεται με αυτά. Με λίγα λόγια δεν υπήρχε λόγος να καλέσει τον κόσμο εκεί για να κάνει μαθήματα δημοσιογραφίας και να επιλέγει καλές και κακές ερωτήσεις. Ούτε και να παίξουν live αυτή την παρωδία όλα τα ραδιόφωνα, άσχετα αν τελικά βγήκε γέλιο.

Επειδή κάποιοι ξεχνάνε, εδώ και 20 μέρες όλη η Ελλάδα (εκτός από κάτι συγκεκριμένα τσιράκια που είναι σε αποστολή) ασχολείται με τις κασέτες. Πόσο κακό θα ήταν να δεχόταν μια ερώτηση πάνω στο θέμα αυτό; Το πολύ – πολύ να ρωτούσαν «ποιος είναι ο Βαγγέλη ψάξου μόνος σου;», «ποιος έφαγε την… βούρτσα;» ή κάτι τέτοιο ρε παιδί μου. Θα τους απάνταγε μάγκικα και πειραιώτικα «38 εμείς, 37 όλοι σας», θα χειροκροτούσε και ο Μπέος από κάτω και θα καθάριζε. Γιατί τέτοιο άγχος λοιπόν;

Στο δικό μου το μυαλό πάντως όλο αυτά κάτι σαν χούντα θυμίζουν. Μη μιλάς, μη ρωτάς, κινδυνεύει ο Πειραιάς ένα πράγμα. Τη μία τα εξώδικα σε όλα τα σάιτ για να προλάβει τα χειρότερα, την άλλη οι μηνύσεις σε δημοσιογράφους για ψύλλου πήδημα, να ‘σου τώρα και οι απαγορεύσεις στις ερωτήσεις. Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε σε λίγο. Και δεν είναι και κανένας άσχετος σε θέματα Τύπου ο Μαρινάκης. «Μπασμένος» για τα καλά είναι στα μίντια και ξέρει πως παίζεται το παιχνίδι. Δεν καταλαβαίνω τι κολλήματα είναι αυτά ρε παιδί μου…

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags