Facebook Pixel «Καλός παίκτης είναι και ο Σισέ…»
| 2011-03-23 18:02:00

«Καλός παίκτης είναι και ο Σισέ…»

«Καλός παίκτης είναι και ο Σισέ…»

Αυτό είπε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, σε ερώτηση, μεταξύ άλλων, για το ποιους φορ ξεχωρίζει από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οσον αφορά στο μέλλον του, εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σπορ:

«Πρόθεση μου είναι να παραμείνω στον Ολυμπιακό. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχει ο Ολυμπιακός. Είμαι καλά εδώ. Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Καλύπτει τις φιλοδοξίες μου και τα όνειρα μου», δήλωσε αρχικά ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε είπε: «Ο Βαλβέρδε έχει τη δική του φιλοσοφία. Θέλει η ομάδα να πρεσάρει, κάτι που δεν το είχαμε το τελευταίο χρόνο. Τώρα η ομάδα κάνει περισσότερες φάσεις. Έχουμε την καλύτερη ομάδα, αλλά αν δεν παίξεις καλά δεν θα κερδίσεις κανένα παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είτε είναι σε καλή μέρα είτε σε κακή, πρέπει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Η ομάδα έχει ηρεμία με τον Βαλβέρδε. Είναι σημαντικό να υπάρχει ηρεμία στα αποδυτήρια. Εκτός από αυτό βλέπουμε ότι παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο, που το θέλει ο κόσμος. Η ομάδα πρέπει πάντα να παίζει δημιουργικό ποδόσφαιρο με όποια ομάδα κι αν παίζει».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος οπισθοφύλακας, ανέφερε: «Σε κάποια παιχνίδια δεν ήμασταν καλοί. Για παράδειγμα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Μας στεναχώρησε το γεγονός ότι ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο και τελικά χάσαμε. Ήταν ντέρμπι και θέλαμε να το κερδίσουμε. Σε όσα παιχνίδια τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά μας στενοχώρησαν επίσης. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παραμείνουμε ήρεμοι. Γνωρίζουμε ότι έχουμε τους καλύτερους παίκτες και την καλύτερη ομάδα».

Όσο για τους ποιους επιθετικούς παίκτες ξεχωρίζει από το εξωτερικό αλλά και από το ελληνικό πρωτάθλημα, δήλωσε: «Στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι άλλο το επίπεδο. Μου αρέσει ο Φαν Πέρσι από την Άρσεναλ και ο Σαμάκ απότην Μπορντό. Από το ελληνικό πρωτάθλημα ξεχωρίζω τον Μπούντιμιρ του Εργοτέλη. Και ο Σισέ είναι ένας πολύ καλός παίκτης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags