Facebook Pixel Αχάριστοι αναβαθμισμένοι...
| 2011-03-23 20:40:00

Αχάριστοι αναβαθμισμένοι...

Αχάριστοι αναβαθμισμένοι...

Ο Μίλτος μέσα από την στήλη του σχολιάζει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την συνέντευξη της Σούπερ Λιγκ και την «αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου». Παράλληλα, συγκρίνει την «Σούπερ Λίμπα» με την αγαπημένη του σειρά και… θυμάται την όμορφη πρωταγωνίστρια.

 Προς όλους τους πολυάριθμους φίλους της στήλης: πολυάριθμε Μπάμπη, εσύ κι εγώ πρέπει να είμαστε οι μόνες εξαιρέσεις στον κανόνα ευτυχίας που διέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπάμπης και Μίλτος, οι δυο αχάριστοι...

Δεν είσαι με τίποτα ικανοποιημένος, πολυάριθμε φίλε Μπάμπη. Ξεκάθαρα το είπαν οι άνθρωποι. Το έχουν ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ το ποδόσφαιρό μας, το πρωτάθλημά μας. Κι εσύ εκεί, να γκρινιάζεις.

Κοίτα, ρε Μπάμπη, στο εξωτερικό, που δεν είναι αναβαθμισμένοι τι τραβάνε οι οπαδοί. Πάνε στο γήπεδο μια, μάξιμουμ δύο φορές τη βδομάδα και τι βλέπουν; Βλέπουν 22 ζουλάπια να κυνηγάνε ένα τόπι. Είναι μπάλα αυτό, ρε Μπάμπη; Είναι πλήρες θέαμα;

Έχουν μείνει πίσω οι άνθρωποι. Βάλανε μια έκδοση «μπέτα» στο ποδόσφαιρό τους και νομίζουνε πως έχουν ουίντοους εφτά. Ενώ εδώ, κάθε βδομάδα του τραβάμε και μια αναβάθμιση του συστήματος.

Έχουν, ρε Μπάμπη, οι ξένοι οι αμόρφωτοι, αναπτύξει στο ποδόσφαιρό τους τεχνολογία; Έχουν κασέτες, σιντιά και ντιβιντιά;

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο blog του στο gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags