Facebook Pixel «Πιο εύκολα ξυπνάς πρωταθλητής»
| 2011-03-23 20:47:00

«Πιο εύκολα ξυπνάς πρωταθλητής»

«Πιο εύκολα ξυπνάς πρωταθλητής»

Μία ώρα κοιμήθηκε ο Μιραλάς μετά το γλέντι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο όπως είπε «πιο εύκολα ξυπνάς πρωταθλητής». Στα παλιότερα νυχτοπερπατήματα ξύπναγε δύσκολα;
 

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες γιόρτασε ο Κέβιν Μιραλάς τη νίκη επί της ΑΕΚ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο όπως δήλωσε ο ίδιος στην ιστοσελίδα «www.7sur7.be», είναι πιο εύκολο να ξυπνάς ως πρωταθλητής…   

Παράλληλα, ο Βέλγος άσος μίλησε και για το συμβόλαιό του, όπου εξέφρασε την επιθυμία του, το θέμα να έχει τελειώσει μέχρι την 1η Απριλίου.   

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιραλάς:

Για τις στιγές χαράς που έζησε μετά τη νίκη-τίτλου επί της ΑΕΚ: «Γλέντησα μαζί με την οικογένεια μου και τους συμπαίκτες μου. Πήγα για ύπνο στις 4 το πρωί. Το ξυπνητήρι μου χτύπησε μια ώρα αργότερα. Όμως παραδέχομαι πως είναι ευκολότερο να ξυπνάς πρωταθλητής», δήλωσε με χιούμορ. «Εχουμε ακόμα τρία παιχνίδια. Ελπίζω να τα κερδίσουμε όλα για να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας».

Για το θέμα της παραμονής του: «Ελπίζω το θέμα να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι την 1η Απριλίου. Ο τίτλος που πήραμε ήταν πολύ γλυκός. Είμαι 23 ετών και επιτέλους βρήκα ένα περιβάλλον και τρόπο ζωής ιδανικό για μένα ως ποδοσφαιριστή. Οι συνθήκες αυτές μου δίνουν αυτοπεποίθηση», δήλωσε ο Βέλγος άσος.

Για την κλήση του στην εθνική Βελγίου: «Η αλήθεια είναι πως περίμενα τον κ. Λέεκενς (προπονητής του Βελγίου) να μου δώσει ένα σημάδι. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ. Για να πάρουμε την 2η θέση στον όμιλο χρειαζόμαστε ένα καλό αποτέλεσμα στην Βιέννη. Με δύο νίκες και έξι βαθμούς (στις 29/3 παίζει με το Αζερμπαϊτζάν) μπαίνουμε ξανά στο παιχνίδι. Όμως πρέπει πρώτα να συγκεντρωθούμε στο ματς της Βιέννης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags