Facebook Pixel «Εμείς ομάδα, ο ΠΑΟ μόνο ο Σισέ»
| 2011-03-23 20:56:00

«Εμείς ομάδα, ο ΠΑΟ μόνο ο Σισέ»

«Εμείς ομάδα, ο ΠΑΟ μόνο ο Σισέ»

Ο Χοσέ Χολέμπας παραδέχθηκε πως η κατάκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό δεν ήταν εύκολη, ωστόσο σημείωσε πως η διαφορά τους από τον Παναθηναϊκό ήταν η ομαδικότητα.
 

Σε συνέντευξή του στο rednews.grο Γερμανός αμυντικός μίλησε επίσης για την προσωπική του απόδοση, για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και την επόμενη χρονιά.

Δείτε ορισμένα σημεία της συνέντευξης:

Έχεις καταλάβει ότι έχετε κατακτήσει το πρωτάθλημα, ή θέλεις τον χρόνο σου;
«Νιώθω φανταστικά. Είναι ο πρώτος τίτλος που κέρδισα. Είναι ένα χάι-λάιτ στην καριέρα μου, ελπίζω να έρθουν πολλά ακόμη στη συνέχεια. Είμαι νέος άλλωστε».

Σε αρκετούς φάνηκε ότι το πήρατε εύκολα…
«Δεν ήταν καθόλου εύκολο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Σίγουρα πριν από δύο εβδομάδες θα μπορούσαμε να το «καθαρίσουμε» στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά από δική μας ευθύνη δεν το καταφέραμε. Αν και έπρεπε να νικήσουμε. Ακόμα όμως και οι λεγόμενες μικρές ομάδες δεν είναι κακές. Ομάδες όπως η Καβάλα και ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει να τους κερδίσεις πρώτα. Είδες τι έγινε στο Λάρισα-ΠΑΟ όταν νίκησε η ουραγός της βαθμολογίας. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι ποτέ ότι είναι εύκολα τα πράγματα και χωρίς κόπο. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς δουλειά. Και η Λίγκα είναι ισορροπημένη».

Πώς έχει κυλήσει η συνεργασία σου με τον Βαλβέρδε;
«Είναι καλός προπονητής. Κατ’ εμέ έχει ένα σχέδιο στο μυαλό του και το ακολουθεί. Όποιος ακολουθήσει καλώς, όποιος δεν το κάνει έχει πρόβλημα. Δεν έχουμε μιλήσει και πολύ, αλλά από τη στιγμή που με εμπιστεύεται στα παιχνίδια, θεωρώ πως είναι ευχαριστημένος από μένα».

Πάμε λίγο στο πρωτάθλημα. Παρά τη μεγάλη διαφορά ο Παναθηναϊκός σας αμφισβήτησε…
«Θεωρώ πως είμαστε ομάδα. Έχουμε πιο ομαδικούς παίκτες. Αυτό είναι το βασικό πλεονέκτημα για μας φέτος. Ο Παναθηναϊκός είναι μόνο ο Σισέ. Όπου κι’ αν γυρίσεις θα δεις και θα ακούσεις μόνο για τον Σισέ. Εμείς είμαστε πιο ευέλικτοι και αυτό μας έφερε πιο μπροστά από τον αντίπαλο».

-Έψαχνες πολύ ένα γκολ και το πέτυχες κόντρα στην ΑΕΚ. Το πανηγύρισες με την ψυχή σου…
«Καιρός ήταν να σκοράρω (γελάει…). Θα μπορούσα να είχα 4-5 γκολ φέτος, έχω χάσει αρκετές ευκαιρίες. Άρα χάρηκα πολύ που το πέτυχα και με την ΑΕΚ στο ματς που μας έδωσε και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Η ατυχία μου στέρησε κάποιο γκολ νωρίτερα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags