Facebook Pixel Άμα δεν το φυσήξει ο Νοτιάς, την πήρε και τη σήκωσε!
| 2011-03-23 21:55:00

Άμα δεν το φυσήξει ο Νοτιάς, την πήρε και τη σήκωσε!

Άμα δεν το φυσήξει ο Νοτιάς, την πήρε και τη σήκωσε!

Δύσκολες στιγμές περνάει η ΑΕΚ, που ψάχνει απεγνωσμένα χρήματα. Ο Παππάς είπε το «οκ», ο Νοτιάς όμως κάνει το… Αμερικανάκι. Στις ΗΠΑ άνθρωπος της διοίκησης για «ψηστήρι».
 

Σε… αναμμένα κάρβουνα κάθονται τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποι της ΑΕΚ, καθώς η ομάδα πρέπει μέχρι το τέλος του μήνα να έχει καλύψει τις οφειλές της προς ποδοσφαιριστές (νυν και πρώην) και πιστωτές της, οι οποίες φτάνουν μέχρι και τα 5,5 εκατ. ευρώ!

Οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να δώσουν αυτά τα χρήματα, ώστε να κλείσει ο φάκελος της αδειοδότησης, τον οποίο η ΕΠΟ θα στείλει στην ΟΥΕΦΑ στις 10 Απριλίου.

Για αυτό τον λόγο λοιπόν, ο Σταύρος Αδαμίδης συζήτησε χθες για περίπου πέντε ώρες με τον Πέτρο Παππά, τον οποίο και κατάφερε να πείσει να… τζογάρει και πάλι κάποια χρήματα, ώστε η Ένωση να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς χρήματα. Ο Παππάς συμφώνησε, όμως το ποσό που θα βάλει δεν φτάνει. Χρειάζεται να βάλει ένα μέρος και ο Νίκος Νοτιάς, ο οποίος στην χθεσινή επικοινωνία του με τους ανθρώπους της ομάδας, δεν φάνηκε και πολύ πρόθυμος.

Για αυτόν τον λόγο ο Χάρης Κοσμάτος έφυγε άμεσα για την Νέα Υόρκη, ώστε να συναντήσει τον Χιώτη επιχειρηματία και να τον πείσει να βάλει χρήματα στην ΑΕΚ, έστω και για τελευταία φορά. Η αποστολή του αντιπροέδρου των «κιτρινόμαυρων» δεν είναι εύκολη, ωστόσο στην διοίκηση ελπίζουν πως θα τα καταφέρει, γιατί αλλιώς… χαθήκανε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags