Facebook Pixel «Τι πλέι οφ, τι πρωτάθλημα, εγώ να κερδίζω θέλω»
| 2011-03-23 21:59:00

«Τι πλέι οφ, τι πρωτάθλημα, εγώ να κερδίζω θέλω»

«Τι πλέι οφ, τι πρωτάθλημα, εγώ να κερδίζω θέλω»

«Σε όποια διοργάνωση και αν αγωνίζομαι, θέλω να κερδίζω και θα κάνω ότι καλύτερο, προκειμένου να κερδίσουμε τα play-offs», δήλωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ στη NOVA.

O πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λίγκας μίλησε στο πλαίσιο του αφιερώματος του συνδρομητικού καναλιού για τα καλύτερα ματς φέτος, με τον Γάλλο να ξεχωρίζει το ντέρμπι του πρώτου γύρου με τον Ολυμπιακό.

«Ήταν πραγματικά ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, γιατί γνωρίζετε την αντιπαλότητα των δύο ομάδων. Για τους οπαδούς είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, αλλά και για εμένα, γιατί μου αρέσουν τα ντέρμπι. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για μένα, γιατί κατάφερα να σκοράρω δύο φορές και μπορέσαμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Ήταν μια σπουδαία ημέρα».

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού μίλησε και για τη συμμετοχή της ομάδας στα play-offs: «Για να είμαι ειλικρινής, για μένα θα είναι σαν αγώνες πρωταθλήματος. Είναι ένα μίνι-πρωτάθλημα, όμως ο κόσμος πλέον με γνωρίζει, γνωρίζουν πως είμαι νικητής, πως θέλω να κερδίζω. Σε όποια διοργάνωση και αν αγωνίζομαι, θέλω να κερδίζω και θα κάνω ότι καλύτερο, προκειμένου να κερδίσουμε τα play-offs».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags