Facebook Pixel «Στην καρδιά μου Παναθηναϊκός και Λίβερπουλ»
| 2011-03-23 22:34:00

«Στην καρδιά μου Παναθηναϊκός και Λίβερπουλ»

«Στην καρδιά μου Παναθηναϊκός και Λίβερπουλ»

Οι Τζιμπρίλ Σισέ και Λουίς Γκαρσία βρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου των φίλων της Λίβερπουλ στην Ελλάδα. Σε δηλώσεις του που έκανε εκεί ο Γάλλος άσος, μίλησε για την αγάπη του για το «τριφύλλι», αλλά και για τη… μοϊκάνα του.
 

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού καταχειροκροτήθηκαν μόλις έφτασαν στο Γκάζι, ενώ στην συνέχεια απάντησαν σε ερωτήσει των φίλων της Λίβερπουλ, οι οποίοι ήθελαν να μάθουν κυρίως για τον τελικό Τσάμπιονς Λιγκ στην Κωνσταντινούπολη.

«Σας εύχομαι να μπορέσετε να νιώσετε, όπως εμείς εκείνο το βράδυ. Ήταν κάτι φανταστικό. Θυμαμαι δεν μπορούσα να κοιμηθώ αλλά όλα πήγαν καλά», ανέφερε αρχικά ο Σισέ ενώ αναφορικά με τους σοβαρούς τραυματισμούς που πέρασε είπε: « Έχω γερή κατασκευή, έβλεπα τα άλλα παιδιά και ήθελα να γυρίσω πίσω. Έβλεπα τα άλλα παιδιά και πείσμωνα ακόμα περισσότερο».

Μάλιστα κάποια στιγμή, τον ρώτησαν για τις ομάδες που αγωνίστηκε και εκεί τόνισε πως: «Η καρδιά μου ανήκει στον Παναθηναϊκό και στην Λίβερπουλ», ενώ όταν ένας φίλος της Λίβερπουλ ζήτησε να μάθει από τί εξαρτάται το κούρεμά του, του απάντησε: «Από τη διάθεση. Και αυτή τώρα είναι άσχημη, γιατί χάσαμε το πρωτάθλημα». Τότε, ο οπαδός του τόνισε: «Δεν πειράζει, θα το πάρεις του χρόνου», με τον Γάλλο να χαμογελά όλο νόημα.

Από την πλευρά του, ο Λουίς Γκαρσία ανέφερε: «Σίγουρα ήταν από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου όταν γυρίσαμε από το αεροδρόμιο και είδαμε όλον αυτόν τον κόσμο να μας περιμένει και να γιορτάζει το Τσάμπιονς Λιγκ. Το καλύτερο μου γκολ είναι αυτό που έβαλα εκείνη την χρονιά με την Τσέλσι. Όταν έπαιζα με τον Σισέ η συνεργασία μας ήταν καλή αλλά πάντα φώναζε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags