Facebook Pixel Ψάχνουν να πληρώσουν Χέρσι και Μπάγεβιτς!
| 2011-03-23 22:44:00

Ψάχνουν να πληρώσουν Χέρσι και Μπάγεβιτς!

Ψάχνουν να πληρώσουν Χέρσι και Μπάγεβιτς!

Απίστευτες καταστάσεις ζει η ΑΕΚ, καθώς οι διοικούντες κάνουν αγώνα δρόμου για να βρουν μία λύση με όλες τις… ξεχασμένες οφειλές.
 

Εκτός της πρότασης της ΠΑΕ προς τους Ελληνες και τους ξένους ποδοσφαιριστές της ομάδας για διακανονισμό των οφειλών (50% και 70% αντίστοιχα), η διοίκηση της Ενωσης ήρθε σε επαφή και με πρώην στελέχη και παίκτες της Ενωσης για τον ίδιο λόγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ επικοινώνησε με τους Γιουσούφ Χέρσι, Χουανφράν κ.α. για να τους ζητήσουν διευκόλυνση στον τρόπο αποπληρωμής τους χρέους δίχως να χάσει κανείς τους ούτε ευρώ από την ΑΕΚ.

Και αυτό για να μπορέσει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να πάρει τώρα την αδειοδότηση και στην συνέχεια να τους πληρώσει με τρόπο που θα συμφωνηθεί από κοινού.

Οσον αφορά το προηγούμενο τεχνικό τιμ των Ντούσαν Μπάγεβιτς, Δημήτρη Μπουρουτζίκα και Λύσσανδρου Γεωργαμλή θα γίνει κανονικά η αποπληρωμή, καθώς το ποσό είναι μικρό και οι τρεις πρώην συνεργάτες της ΠΑΕ ΑΕΚ θα πληρωθούν κανονικά και δεν θα χάσουν ούτε ευρώ απο την παρουσία τους στην Ενωση

Πηγή: ΑΕΚ365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags