Facebook Pixel Έχει ή μήπως δεν έχει συμβόλαιο ο Ερνέστο;
| 2011-03-23 23:20:00

Έχει ή μήπως δεν έχει συμβόλαιο ο Ερνέστο;

Έχει ή μήπως δεν έχει συμβόλαιο ο Ερνέστο;

"Ο Ερνέστο έχει συμβόλαιο με την ομάδα και δεν ασχολούμαστε με τις φήμες που κυκλοφορούν", υποστηρίζουν στον Ολυμπιακό αναφορικά με τα σενάρια περί επιστροφής Βαλβέρδε στην Ισπανία. Έχει;

Η αλήθεια είναι πως όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες σχετικά με πιθανό επαναπατρισμό του Ισπανού τεχνικού, έχουν προκαλέσει μια μικρή αναστάτωση, έστω κι αν στον Ολυμπιακό λένε πως ο Βάσκος δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Για να το λένε κάτι παραπάνω θα ξέρουν, έτσι δεν είναι; Ο sportdog, όμως, έχει ενστάσεις και υποστηρίζει ότι ...μάλλον δεν ξέρουν.

Για να γνωρίζει και ο κόσμος ακριβώς τι γίνεται, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 χρόνο. Δηλαδή άμα του... καπνίσει, με το που ολοκληρώνεται η σεζόν, λέει "αντίο και ευχαριστώ" χωρίς καμία επίπτωση.

Το συμβόλαιο είναι με οψιόν ανανέωσης για ακόμα μία χρονιά αν και εφόσον το επιθυμούν και οι δύο πλευρές.

Για την ώρα δεν διαφαίνεται κάποιος λόγος επιστροφής του Ερνέστο Βαλβέρδε άμεσα στην Ισπανία. Αν όμως δεχθεί, όπως γράφουν οι συμπατριώτες του, κάποια δελεαστική πρόταση από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, πόλη στην οποία ζει η οικογένεια του, τότε όλα μπορούν να συμβούν.

Γι΄ αυτό κρατήστε και κάποια πισινή...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags