Facebook Pixel Μας φώτισες...
| 2013-06-27 08:49:00

Μας φώτισες...

Μας φώτισες...

Ο αθλητικός διευθυντής της Μαρσέιγ μίλησε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Αμαλφιτανό, αλλά δεν ξεκαθάρισε αν η μεταγραφή θα γίνει. "Δεν είμαστε μακριά, δεν είμαστε όμως και κοντά"!

"Συζητάμε με τον Ολυμπιακό, όντως. Οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό δρόμο, αλλά ποτέ δεν μπορείς να προδικάσεις την έκβαση μιας μεταγραφικής υπόθεσης. Δεν μπορώ να ξέρω τι θέλει ο Αμαλφιτανό, αλλά φαντάζομαι πως για να μπαίνει στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης, θα τον ενδιαφέρει η προοπτική της Ελλάδας και του Ολυμπιακού. Εμείς, όπως κάθε σοβαρός σύλλογος, θα συζητήσουμε την οποιαδήποτε ανάλογη πρόταση", είπε αρχικά ο αθλητικός διευθυντής της Μαρσέιγ, Ζοζέ Ανιγκό στη "SportDay" για τις επαφές με τον Ολυμπιακό και συνέχισε:

"Δεν μπορώ να ξέρω πότε θα τελειώσουν οι συζητήσεις. Δεν είμαστε μακριά, δεν είμαστε όμως και κοντά. Σε τέτοιες υποθέσεις, οι λεπτομέρειες είναι αυτές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δεν υπάρχουν άλλοι ενδιαφερόμενοι αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον όχι με την επισημότητα που έχει δείξει ο Ολυμπιακός".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags