Facebook Pixel «Να ξεμπερδεύουμε γρήγορα»
| 2011-03-24 18:36:00

«Να ξεμπερδεύουμε γρήγορα»

«Να ξεμπερδεύουμε γρήγορα»

Να τελειώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται το θέμα της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα ευχήθηκε ο Στέλιος Σφακιανάκης κατά τη βράβευση του ως MVP της 27ης αγωνιστικής.

"Είναι χαρά μου αυτή η βράβευση αλλά θα ήθελα να είχε συνδυαστεί με νίκη της ομάδας μου και όχι με την ισοπαλία για να νιώθαμε αυτή την στιγμή πιο ελεύθεροι στη βαθμολογία. Γνωρίζουμε ότι η θέση της ομάδας μου είναι δύσκολη όμως όλοι οι παίκτες προσπαθούμε για το καλύτερο. Αυτός είναι και ο δικός μου στόχος, να βοηθάω την ομάδα μου για να πετύχει τους στόχους της. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχω την υγεία μου.

Όσον αφορά την πορεία μας στο πρωτάθλημα πρέπει να ξεμπερδεύουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα και αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".

Για τον τρόπο που πανηγυρίζει τα γκολ, είπε: "Αυτό είναι για τον κόσμο που ξέρω πόσο χαίρεται εκείνη την στιγμή. Ξέρω ότι ο τρόπος του πανηγυρισμού συμβολίζει κάτι για τους φιλάθλους μας και θέλω να τους ανταποδώσω την συμπαράσταση και την αγάπη που μας δείχνουν σε κάθε παιχνίδι.

Θέλω να γνωρίζουν ότι θα δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό όσο και οι συμπαίκτες μου για να τους κάνουμε χαρούμενους και ευτυχισμένους στο τέλος της περιόδου".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags