Facebook Pixel «Χαλαρώστε, φιλαράκια μου είναι…»!
| 2011-03-24 19:29:00

«Χαλαρώστε, φιλαράκια μου είναι…»!

«Χαλαρώστε, φιλαράκια μου είναι…»!

Τη στιγμή που οι οπαδοί των «αιωνίων» πλακώνονται εντός και εκτός γηπέδου, οι ποδοσφαιριστές μας δείχνουν τον δρόμο. Η απίστευτη ατάκα του Σισέ για τα πανηγύρια των Ολυμπιακών.
 

Την περασμένη Δευτέρα ο sportdog σας έγραψε σε αποκλειστικότητα την συνάντηση των Τζιμπρίλ Σισέ και Σεμπάστιαν Λέτο με τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά τη μεγάλη νίκη των Πειραιωτών επί της ΑΕΚ με 6-0.

Οι δύο άσοι του «τριφυλλιού» είχαν βρεθεί την Κυριακή το βράδυ στο κλαμπ «DreamCity» για να… ξεσκάσουν μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας, ωστόσο στο ίδιο μαγαζί διασκέδαζαν την κατάκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό και οι Αριέλ Ιμπαγάσα,Φρανσουά Μοντεστό και Χοσέ Χολέμπας. Επειδή όμως «πράσινοι» και «κόκκινοι» δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα έξω από το γήπεδο, κάθισαν μαζί στο ίδιο τραπέζι.

Αυτό άλλωστε σας το γράψαμε και την Δευτέρα. Σήμερα όμως σας μεταφέρουμε και το παρασκήνιο της συνάντησης τους. Οι παίκτες λοιπόν μπορεί να μην έχουν να χωρίσουν τίποτα, όμως ο κόσμος θεωρεί πως οι ποδοσφαιριστές των «αιωνίων» πρέπει να είναι εχθροί!
 
Γι΄ αυτό τον λόγο, μόλις ο Σισέ είδε τους παίκτες του Ολυμπιακού στην απέναντι πλευρά του μαγαζιού και προσπάθησε να πάει στο τραπέζι τους, πολλοί μπήκαν μπροστά για να του κλείσουν τον δρόμο. «Τζιμπρίλ δεν χρειάζεται να πας. Δεν θέλουμε να γίνει καμία φασαρία μέσα στο μαγαζί», του είπαν άνθρωποι που δούλευαν εκεί. Ο Γάλλος μόνο που δεν έβαλε τα γέλια: «Χαλαρώστε παιδιά. Φιλαράκια μου είναι. Πάω να τους κάνω πλάκα», ήταν η ατάκα του που άφησε τους πάντες άναυδους.

Την συνέχεια σας την γράψαμε την Δευτέρα. Σήμερα σας μεταφέρουμε απλά την αντίδραση του Σισέ, για να καταλάβουμε όλοι πως το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση και όχι… πόλεμος.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags