Facebook Pixel Γκαλέτι: «Δεν ήρθα στον ΟΦΗ για διακοπές»!
| 2013-06-27 22:22:00

Γκαλέτι: «Δεν ήρθα στον ΟΦΗ για διακοπές»!

Γκαλέτι: «Δεν ήρθα στον ΟΦΗ για διακοπές»!

Ο Αργεντινός σταρ του ΟΦΗ μίλησε για τα πάντα. Για το «δώρο» που λέγεται ΟΦΗ, για τα «μεγάλα πράγματα» με τον κόσμο και για τους λόγους που είπε το «ναι» στην πρόταση που του έγινε.

Στο… restart της καριέρας του, ο Αργεντινός σταρ κάνει νέο ξεκίνημα στην μεγάλη και πλούσια ποδοσφαιρική ζωή του. Και τι ζωή! Έχοντας περάσει από μεγάλες και τεράστιες ομάδες όπως η Νάπολι, η Σαραγόσα και η Ατλέτικο Μαδρίτης – ο Λουτσιάνο Γκαλέτι φέρνει στον ΟΦΗ την… «χρυσόσκονη» που θα καθίσει πάνω στον Πρίγκιπα της Κρήτης για να τον επαναφέρει στον θρόνο του.

Ο ίδιος σε μια συνέντευξη – έξω καρδιά, μίλησε στο Gentikoule για τους λόγους που τον έφεραν στον ΟΦΗ, τους λόγους που είπε το «ναι» στην πρόταση του Μάνθου Πουλινάκη αλλά και ποιο είναι αυτό που τον έχει εντυπωσιάσει στο Ηράκλειο.

Λουτσιάνο, πως ξεκίνησε το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για εσένα;
«Με τον πρόεδρο του ΟΦΗ έχουμε έναν κοινό φίλο. Του μίλησε για εμένα για πρώτη φορά πριν από έναν μήνα περίπου. Ο πρόεδρος το χειρίστηκε γρήγορα, μίλησε μαζί μου και πραγματικά έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον για εμένα. Μετά έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Από την πρώτη στιγμή, ο ΟΦΗ έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον και για εμένα ήταν πολύ σημαντικός ο τρόπος προσέγγισης του προέδρου και της ομάδας».

«Δώρο, η πρόταση του ΟΦΗ»

Πως νιώθει που επιστρέφεις στην… ποδοσφαιρική ζωή;
«Η πρόταση του ΟΦΗ ήταν ένα «δώρο» για εμένα. Δεν το περίμενα ότι μετά την εγχείρηση θα επέστρεφα στην δράση τόσο γρήγορα. Έχω πολύ όρεξη για δείξω ότι είμαι έτοιμος να παίξω».

Τι έχεις να πεις για την υποδοχή του κόσμου;
«Περίμενα ότι θα βρίσκεται κόσμος στο αεροδρόμιο όχι όμως τόσο πολύ. Ήταν κάτι το απίστευτο και πραγματικά έμεινα άφωνος. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μου δείχνει την αγάπη του από την πρώτη ημέρα. Ακόμα και τώρα, ο κόσμος με βλέπει στον δρόμο, με σταματάει και μου μιλάει. Μου λέει για τον ΟΦΗ, μου εύχεται καλή επιτυχία. Αυτό που έζησα στο γήπεδο ήταν κάτι το απίστευτο».

«Θα είμαι έτοιμος στο πρώτο παιχνίδι»

Νιώθεις έτοιμος για την σέντρα του πρωταθλήματος;
«Ναι, θα είμαι έτοιμος. Για αυτόν τον λόγο ήθελα να είμαι παρών από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας. Ήθελα να προπονούμαι από την πρώτη ημέρα και να είμαι έτοιμος στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς. Κάνω προπονήσεις εδώ και 5 μήνες. Σίγουρα, η προετοιμασία δεν είναι εύκολη όμως μέσα από τα φιλικά παιχνίδια θα προετοιμαστώ και θα είμαι έτοιμος στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς».

Πως ένιωσες όλη την 3ετία που ξαφνικά εξαφανίστηκες από το προσκήνιο;
«Φίλε, δεν ήταν καθόλου εύκολο. Ξαφνικά, από την μια ημέρα στην άλλη χάθηκαν όλα. Ήταν δύσκολο για εμένα να φύγω από την Ελλάδα αλλά και από το ποδόσφαιρο. Ήμουν ευτυχισμένος και χαρούμενος με την οικογένεια μου στην Ελλάδα. Έτσι και τώρα, είχα πρόταση από τον ΟΦΗ αλλά και από άλλες χώρες όμως δεν το σκέφτηκα καθόλου και είπα αμέσως το «ναι».

«Δεν έχω να αποδείξω τίποτα»

Πιστεύεις ότι έχεις να αποδείξεις κάτι;
«Όχι, όχι. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα, ούτε ότι έχω να δώσω απαντήσεις για την αξία μου. Ξέρω ποιος είμαι. Ξέρεις, το ποδόσφαιρο είναι ψυχολογία 80% – οπότε τα υπόλοιπα ακολουθούν».

Θεωρείς ότι κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σου;
«Ναι, το πιστεύω. Νιώθω ότι κάνω ένα δεύτερο ξεκίνημα στην καριέρα μου αγωνιζόμενος στον ΟΦΗ. Δεν ήρθα στον ΟΦΗ ούτε για τα λεφτά, ούτε για να κάνω διακοπές».

«Να μείνω στον ΟΦΗ για περισσότερα χρόνια»

Ήταν μια μικρή έκπληξη πάντως το ότι υπέγραψες για 2 χρόνια
«Σε όποια ομάδα και αν αγωνίζομαι, δένομαι μαζί της. Εγώ δεν ήρθα στον ΟΦΗ για να πάρω λεφτά, ούτε για να κάνω διακοπές. Ο πρόεδρος μου πρότεινε να είναι το συμβόλαιο για 2 χρόνια και εγώ δέχτηκα. Ήθελα να μείνω στον ΟΦΗ και γιατί όχι για περισσότερα χρόνια».

Ποιο είναι το μήνυμα σου προς τον κόσμο του ΟΦΗ;
«Να είμαστε όλοι μαζί ένα σαν μια οικογένεια. Έτσι, μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα και να πάμε την ομάδα ψηλά. Θέλω να είναι δίπλα μας ο κόσμος και θα πάμε ψηλά τον ΟΦΗ».

Πηγή: gentikoule.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags