Facebook Pixel «Αν ξαναγίνει, στο αεροπλάνο ο Σκόκο και έφυγε!»
| 2011-03-24 22:11:00

«Αν ξαναγίνει, στο αεροπλάνο ο Σκόκο και έφυγε!»

«Αν ξαναγίνει, στο αεροπλάνο ο Σκόκο και έφυγε!»

Απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα και από το επεισόδιο με τα γκαζάκια στο σπίτι του είναι ο Νάτσο Σκόκο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο μάνατζερ του Αργεντινού. Μάλιστα, τόνισε πως αν ξαναγίνει κάτι τέτοιο, ο «υδραυλικός» θα μπει στο αεροπλάνο και θα φύγει από την Ελλάδα.  
 

Ο Παύλος Διανής μίλησε στην εκπομπή NovasportsNews για την επίθεση με γκαζάκια στην οικεία του Νάτσο Σκόκο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Διανή: «Ήμασταν μαζί όλη μέρα σήμερα μετά την προπόνηση. Είναι καλά, ήταν λίγο τρομαγμένος βέβαια χθες αλλά σήμερα είναι καλύτερα. Δεν νομίζω πως είναι θέμα στοχοποίησης. Δεν ξέρουμε από πού προέρχεται κιόλας. Υποθετικά μπορούμε να πούμε ότι ήταν οπαδοί της ΑΕΚ, απλά είναι μία λογική υπόθεση».

Σε ότι αφορά το θέμα της αδειοδότησης τόνισε: «Η αλήθεια είναι πως οι διαπραγματεύσεις που κάνει η ΑΕΚ σε ότι αφορά την αδειοδότηση πρέπει να μείνει μόνο μέσα στην ομάδα. Είναι κάτι που αφορά μόνο τους παίκτες και την ομάδα, δεν θεωρώ σκόπιμο να βγαίνει προς τα έξω ότι συζητείται. Ισως η ΑΕΚ αισθάνεται πιο άνετα να προτείνει μειωμένες αποδοχές στους Έλληνες όμως δεν νομίζω πως πρέπει να βγαίνουν όλα αυτά προς τα έξω».

Ενώ επανήλθε στο θέμα του Σκόκο: «Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να συμβαίνουν. Αισθάνθηκε άβολα με την όλη κατάσταση. Αν επαναληφθεί ίσως πάρει το αεροπλάνο να φύγει. Αν απειλείται η αρμονία της οικογένειας του πραγματικά δεν ξέρω πως θα αντιδράσει».

Για να ολοκληρώσει: «Το τι θα γίνει το καλοκαίρι με τον πελάτη μου θα το δούμε αργότερα. Εγώ απλά θέλω να επαναλάβω πως το ποδόσφαιρο είναι απλά ένα άθλημα. Δεν κοιτάμε πως θα το κάνουμε καλύτερο αλλά αναλωνόμαστε σε καταστάσεις που δεν θα έπρεπε. Η ομάδα ήταν κοντά του και αυτό έγινε άμεσα. Ήταν μια αντίδραση κάποιων ανθρώπων, δεν ξέρουμε αν ήταν οπαδοί της ΑΕΚ είναι απλά μια υπόθεση»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags