24/03/11 - 23:40

Η μια γκέλα μετά την άλλη…

Ο Μανώλης Βογιατζάκης γράφει για τη νέα άστοχη ανακοίνωση της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η μια γκέλα μετά την άλλη…
55.960views 0shares

Τι έχει πάθει τον τελευταίο καιρό η διοίκηση της ΑΕΚ; Πάει από τη μία «γκέλα» στην άλλη, τόσο με τις επίσημες ανακοινώσεις, όσο και με συγκεκριμένες κινήσεις της. Μέσα σε χρονικό διάστημα μιας εβδομάδας (και κάτι) έχουν κάνει… ρεκόρ.

Τελευταία ατυχής έμπνευση η... αποκάλυψη ότι τα γκαζάκια έξω από το σπίτι του Νάτσο Σκόκο τα τοποθέτησαν κάποιοι, οι οποίοι ανήκουν στην οικογένεια της Ένωσης. Τη στιγμή που η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να βρει τους δράστες, η ΠΑΕ ΑΕΚ όπως φαίνεται μπόρεσε και τους ανακάλυψε.

Θα μου πείτε, μετά τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα, είναι κι αυτό ένα ενδεχόμενο. Από το να αποτελεί όμως απλά ένα ενδεχόμενο, μέχρι να σημειώνεται με σιγουριά σε επίσημη ανακοίνωση μιας ΠΑΕ, υπάρχει διαφορά.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά τις τελευταίες μέρες που μια ενέργεια της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ προκαλεί ποικίλα σχόλια.

Έχουν προηγηθεί τα συνθήματα του Σταύρου Αδαμίδη εναντίον του Ολυμπιακού μπροστά σε εκατοντάδες φιλάθλους της ομάδας, η ανακοίνωση μετά τη «βαριά» ήττα στην οποία χαρακτηριζόταν απλά ως «κακή παρένθεση» το 6-0 και η ευχή να τερματίσει η ομάδα στη 2η θέση των play off, δηλαδή τρίτη στο πρωτάθλημα (αν και στη συνέχεια το διόρθωσαν), αλλά και η ατάκα του προέδρου στους παίκτες: «Αν δεν ήμουν πρόεδρος θα σας περίμενα κι εγώ».

Την επόμενη μέρα βέβαια στους ίδιους παίκτες ζήτησε να... βάλουν πλάτη με τα χρήματα που τους οφείλονται.

Πηγή: novasports.gr
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ