Facebook Pixel Ο Μπιτσαξής και η εκδίκαση του ΠΑΟΚ
| 2011-03-24 23:55:00

Ο Μπιτσαξής και η εκδίκαση του ΠΑΟΚ

Ο Μπιτσαξής και η εκδίκαση του ΠΑΟΚ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ενημέρωσε τον γγΑ, Παναγιώτη Μπιτσαξή, για ό,τι έχει συμβεί μέχρι τώρα στο θέμα της εκδίκασης της υπόθεσης των επεισοδίων με την ΑΕΚ, θέλοντας έτσι να υπάρχει ακόμη ένα σημείο πίεσης προς αυτούς που θα λάβουν την τελική απόφαση για τον ορισμό της διαδικασίας στα χρονικά περιθώρια που θέλει ο ΠΑΟΚ.

Ο Ζαγοράκης τόνισε στον κ. Μπιτσαξή ότι πρέπει να συμβεί αυτό που συνέβη και σε παρόμοιες περιπτώσεις άλλων ομάδων, αναφέροντας συγκεκριμένα αυτήν της ΑΕΚ, που έπαιξε τελικώς με κόσμο στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Όπως είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι σωστό να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά σε αυτές τις διαδικασίες, ούτε να υπάρχουν σύλλογοι που δεν αντιμετωπίζονται ίσα κι όμοια με άλλους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Θόδωρος Ζαγοράκης δεν ζήτησε την ευθεία παρέμβαση του γ.γ.Α, αλλά την έμμεση συνδρομή του, έτσι ώστε οι "ασπρόμαυροι" να πετύχουν τον αυτοδίκαιο σκοπό τους και η εκδίκαση να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (28/3), ώστε η όποια ποινή επιβληθεί να αρχίσει να εκτίεται από τον πρώτο κιόλας από τους δύο εντός έδρας εναπομείναντες αγώνες του "Δικέφαλου" για το πρωτάθλημα της Super League.

Πηγή: olapaok.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags