Facebook Pixel Νέο ΑΦΜ ή υποβιβασμός οι λύσεις κατά τον Πηλαδάκη
| 2013-07-08 20:55:00

Νέο ΑΦΜ ή υποβιβασμός οι λύσεις κατά τον Πηλαδάκη

Νέο ΑΦΜ ή υποβιβασμός οι λύσεις κατά τον Πηλαδάκη

Την ανάγκη εξυγίανσης είτε μέσω "καθαρού" ΑΦΜ, είτε με υποβιβασμό στο ερασιτεχνικό και εκκαθάριση της ΠΑΕ, υπογράμμισε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Κώστας Πηλαδάκης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "Ελευθερία".

"Υπάρχουν οι δύο εναλλακτικές που γνωρίζετε όλοι. Η αγορά ΑΦΜ και η συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική. Αν κάποιοι έχουν άλλη καλύτερη λύση μπορούν να μας την πούνε γιατί αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να βρούμε εμείς άλλο εναλλακτικό σχέδιο. Η ουσία είναι ότι όποιος από τους δύο δρόμους ακολουθηθεί θα πρέπει για να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκα να υπάρξει συστράτευση όλων και συσπείρωση της ομάδας. Με καταμερισμό δυνάμεων δεν γίνεται. Η ΑΕΛ ενωμένη μπορεί να ξαναγίνει πρωταγωνίστρια".

Για το αν θα συμμετέχει στην επόμενη μέρα της ΑΕΛ, είπε:

"Εγώ είμαι εδώ και θα βοηθήσω την ομάδα, είτε στην Β΄ Εθνική κατηγρία, είτε στην Γ΄ Εθνική. Δεν θέλω να είμαι πρόεδρος αλλά θα χρηματοδοτήσω την ομάδα. Προτιμώ να δίνω τα λεφτά στην ΑΕΛ παρά να πληρώνω με διπλάσια ή τριπλάσια χρήματα τον Κανόμπιο και τον Μακίνουα για ένα συμβόλαιο που ποτέ δεν έχει τηρηθεί".

Σχετικά με το πότε θα ανακοινώσει την απόφασή του, ανέφερε:

"Εγώ θέλω να ανακοινώσω την καλύτερη απόφαση για την ΑΕΛ που όποια και αν είναι θα πετύχει μόνο με συσπείρωση είτε στη Β΄ Εθνική είτε στην Γ΄. Και θα το κάνω με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και τα χρονικά περιθώρια ευτυχώς υπάρχουν. Πάντως θα γίνει το συντομότερο δυνατόν. Μόλις τελειώσουν όλες οι επαφές που έχουμε". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags