Facebook Pixel «Προτεραιότητα του Ζαγοράκη το προπονητικό»
| 2011-03-25 17:39:00

«Προτεραιότητα του Ζαγοράκη το προπονητικό»

«Προτεραιότητα του Ζαγοράκη το προπονητικό»

Ο αντιδήμαρχος Χαλκηδόνας, Γιάννης Μπίκος, μίλησε στον "Libero" για τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη με κεντρικό θέμα το αθλητικό κέντρο του "Δικέφαλου" στη Νέα Μεσήμβρια.

«Μας είπε (σ.σ. ο Ζαγοράκης) ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα από το ενοίκιο που πληρώνει στην Σουρωτή για να ολοκληρώσει το δικό του αθλητικό κέντρο», είπε ο Μπίκος.

Αναλυτικά:

Για το τι συζητήθηκε στη συνάντηση με τον Ζαγοράκη: "Είπαμε ότι πρέπει να ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση του δρόμου όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Πρόκειται για έναν δρόμο 300 μέτρων που θα αναλάβουμε να ολοκληρώσουμε. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί πριν το τουρνουά που θα γίνει τη Μεγάλη Εβδομάδα στη μνήμη του Παναγιώτη του Κατσούρη. Επίσης, μιλήσαμε και για την υδροδότηση του έργου, έτσι ώστε το αθλητικό κέντρο να αυτονομηθεί. Να παίρνει νερό από τις υπάρχουσες γεωτρήσεις και όχι από την ύδρευση."

Για το τουρνουά "Παναγιώτης Κατσούρης": "Πέρυσι μας επισκέφθηκαν πάνω από δύο χιλιάδες άτομα. Φέτος πιστεύουμε ότι θα έρθουν περισσότεροι. Για την περιοχή μας η διοργάνωση αυτή είναι πολύ σημαντική. Άλλωστε, αποδεικνύει πόσο πολύ "ανεβάζει" την περιοχή μας η παρουσία του ΠΑΟΚ. Εμείς ζητήσαμε από τον ΠΑΟΚ να φιλοξενήσει όσους έρθουν σε ξενοδοχεία που ανήκουν στην περιοχή μας."

Για το αν ο Ζαγοράκης είπε κάτι για το υπό κατασκευή κεντρικό κτίριο: "Από τη συνομιλία μας κατάλαβα ότι αυτό αποτελεί προτεραιότητά του. Μας είπε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα από το ενοίκιο που πληρώνει στην Σουρωτή για να ολοκληρώσει το δικό του αθλητικό κέντρο. Επίσης, τόνισε πως μπορεί το καλοκαίρι να μη γίνει μία μεταγραφή για να ολοκληρωθεί το έργο."
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags