Facebook Pixel «Ήμασταν οι καλύτεροι»
| 2011-03-25 19:08:00

«Ήμασταν οι καλύτεροι»

«Ήμασταν οι καλύτεροι»

Στην κατάκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην «Εl Mundo Depostivo» ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

«Αξίζαμε τον τίτλο γιατί ήμασταν οι καλύτεροι. Το να κατακτήσεις το πρωτάθλημα τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, δεν είναι κάτι εύκολο», είπε ο Κοβάσεβιτς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα, αλλά και ο σύλλογος στους τίτλους. Ήρθε νέα διοίκηση, με νέο πρόεδρο και η αξία της επιτυχίας είναι μεγαλύτερη. Έχουμε ένα φιλόδοξο πρόεδρο που θέλει διαρκή βελτίωση στην ομάδα, κάτι που μας κάνει πολύ χαρούμενους», είπε αρχικά ο Κοβάσεβιτς και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάκτηση του τίτλου και την συντριβή της ΑΕΚ με 6-0.

«Κάναμε ένα μεγάλο ματς, κερδίσαμε δίκαια και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο όλη τη σεζόν. Αξίζαμε τον τίτλο γιατί ήμασταν οι καλύτεροι. Το να κατακτήσεις το πρωτάθλημα τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, δεν είναι κάτι εύκολο. Χαίρομαι πολύ για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, είναι μεγάλος προπονητής, κατέκτησε για μια ακόμα φορά τον τίτλο αποδίδοντας η ομάδα όμορφο ποδόσφαιρο. Είναι μεγάλος προπονητής και μαθαίνεις πολλά δίπλα του, έχουμε καλή ομάδα, αλλά το κλειδί ήταν ο προπονητής».

Όσον αφορά στις φιλοδοξίες της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, επεσήμανε: «Είμαστε φιλόδοξοι, διαθέτουμε ενθουσιασμό και αυτό δεν μπορεί να μας το στερήσει κανείς. Την επόμενη σεζόν θα αγωνιστούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, υπάρχει καλό υλικό, ένας προπονητής που εργάζεται σωστά και ελπίζω να φτάσουμε μακριά».

Για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη είπε: «Με την οικονομική κρίση που επικρατεί, κανείς δεν… πετάει χρήματα, ούτε και η ομάδα μου θα κάνει κάτι τέτοιο. Θα προβούμε στις απαραίτητες κινήσεις, μόνο ότι χρειαζόμαστε και μέχρι εκεί. Δεν είμαστε για σπατάλες…».

Όσον αφορά στην υγεία του: «Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια και είμαι πολύ καλά. Προσέχω αρκετά, ακολουθώ τις οδηγίες των ιατρών, κάνω συχνά εξετάσεις και όλα πάνε καλά».

Αναφορά έγινε και στην επιστροφή του στα γήπεδα και το φιλικό κατά της φτώχειας όπου ξανακλώτσησε την μπάλα: «Ξαναπάτησα χορτάρι, και είχα την ευκαιρία να παίξω μαζί με παίκτες όπως ο Ζιντάν και ο Σα Πίντι. Η Ελλάδα έδειξε εκείνο το βράδυ για μια ακόμα φορά το ανθρωπιστικό της πρόσωπο. Ένιωσα πολύ όμορφα, προσπαθούσα, όμως τα πόδια δεν με βοηθούσαν».

Τέλος, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη στον κόσμο της Ελλάδας: «Έχω μόνο λόγια ευγνωμοσύνης. Είναι πολύ ιδιαίτερο το συναίσθημα που νιώθω απέναντι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που μου συμπεριφέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο από την πρώτη στιγμή. Με έκαναν να αισθανθώ σημαντικός και αυτό διαρκεί ακόμα και σήμερα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags