Facebook Pixel Θέλει να κλείσει την "πληγή" του live betting η FIFA!
| 2011-03-26 09:56:00

Θέλει να κλείσει την "πληγή" του live betting η FIFA!

Θέλει να κλείσει την "πληγή" του live betting η FIFA!

O διευθυντής της νομικής υπηρεσίας της FIFA, Μάρκο Φίλιγκερ, και ο γενικός γραμματέας της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ανακοίνωσαν ότι θέλουν να θέσουν υπό περιορισμό το “ζωντανό” στοίχημα, προκειμένου να εξαλείψουν την παράνομη μορφή του τζόγου.

«Είναι πολύ εύκολο να χειραγωγήσεις ένα ματς μέσω του Live Betting. Τα στοιχήματα κατά τη διάρκεια των αγώνων είναι πρόβλημα. Πρέπει να σκεφτούμε, εάν θα πρέπει να επιτρέψουμε να συνεχιστούν αυτά τα στοιχήματα», είπε ο Φίλιγκερ.

Από την πλευρά του, ο Τζιάνι Ινφαντίνο σχολίασε ότι «δεν έχουμε πάρει καμία απόφαση, είμαστε στο αρχικό στάδιο των συζητήσεων αλλά αυτός είναι ο σκοπός μας».

Οι δυο ομοσπονδίες σκοπεύουν να στείλουν επιστολή στους μπουκμέικερς, προκειμένου να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Από τη μεριά των τελευταίων πάντως, τηρείται επιφυλακτική στάση και δέχονται να καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων.

Λογικό, αφού τα κέρδη τους έχουν αυξηθεί με το “ζωντανό στοιχηματισμό”. Και οι παράγοντες ομάδων, όμως, ανά τον κόσμο δεν συμφωνούν, αφού το live betting είναι σαφώς πιο κερδοφόρο...

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags