26/03/11 - 22:36

«Όλοι μαζί ξεκινήσαμε, όλοι μαζί να πληρώσουμε»

Ο Νίκος Νοτιάς σε μία σπάνια παρέμβασή του εκπέμπει “sos” για το μέλλον της ΑΕΚ και ζητάει βοήθεια από τους παλιούς μετόχους. Απαντάει και στην ανακοίνωση της original.

«Όλοι μαζί ξεκινήσαμε, όλοι μαζί να πληρώσουμε»
52.815views 0shares

Ο Νίκος Νοτιάς με μία σπάνια παρέμβασή του, ζητάει από όλους τους παλιούς μετόχους να βοηθήσουν την ΑΕΚ σε αυτή την δύσκολη στιγμή και επιβεβαιώνει πως τόσο αυτός όσο και ο Πέτρος Παππάς, θα δώσουν τα χρήματα που χρειάζονται αυτή τη στιγμή

Ο ένας εκ των δύο μεγαλομετόχων της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ με γραπτή του δήλωση στο aek365.gr κάνει κάλεσμα στους νυν και πρώην μετόχους του 2004 για να βοηθήσουν ώστε να βγει η Ένωση από τη δύσκολη θέση, ενώ παράλληλα υποστηρίζει πως ο Αδαμίδης αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. παραιτήθηκαν μετά το ματς με τον Ολυμπιακό αλλά ο ίδιος και ο Παππάς δεν έκαναν δεκτές αυτές τις παραιτήσεις.

Αναλυτικά:

«Όλοι οι μέτοχοι, ανεξαρτήτως, έχουμε ευθύνη απέναντι στην ΑΕΚ, την ιστορία της και τον κόσμο της. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα μας, λόγω διαχειριστικών δαπανών του παρελθόντος, τα οποία βαραίνουν όλους τους υπάρχοντες αλλά και τους αποχωρήσαντες μετόχους.

Την κρίσιμη αυτή στιγμή καλώ όλους τους αρχικούς και νυν μετόχους να ενδιαφερθούν και να βοηθήσουν την ομάδα μας για να ξεπεράσει την κρίση, διότι όλοι μαζί ξεκινήσαμε και όλοι έχουμε αναλάβει την ίδια ηθική υποχρέωση απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Πέτρος Παππάς και εγώ έχουμε συναίσθηση των ευθυνών μας και ευελπιστούμε πως και οι υπόλοιποι συμμέτοχοι, έστω και την ύστατη στιγμή, θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας.

Για την ανακοίνωση της ORIGINAL

Για αποφυγή παρεξηγήσεων, ο κ. Αδαμίδης και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους σε εμένα και τον κ. Παππά αμέσως μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Ούτε εγώ, ούτε ο κ. Παππάς τις κάναμε αποδεκτές και ζητήσαμε από τον κ. Αδαμίδη και τους συνεργάτες του να συνεχίσουν να δουλεύουν με τον ίδιο ζήλο, την ίδια εντιμότητα και αγάπη για την ομάδα μας, ώστε να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο, να περάσει η ομάδα μας τη Β' φάση της αδειοδότησης και να οδηγηθεί ομαλά στον τελικό του Κυπέλλου. Για άλλη μία φορά βέβαια καλώ όλους τους ΑΕΚτζήδες, επώνυμους και μη, να έρθουν και να συνδράμουν στην δύσκολη αυτή προσπάθεια και να κάνουν τις προτάσεις τους».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ