Facebook Pixel Το βάρος στο… κέντρο για τις «ερυθρόλευκες» μεταγραφές
| 2011-03-26 22:47:00

Το βάρος στο… κέντρο για τις «ερυθρόλευκες» μεταγραφές

Το βάρος στο… κέντρο για τις «ερυθρόλευκες» μεταγραφές

Ο Λάμπρος Μπαλάφας γράφει για τον τρόπο που πρέπει να κινηθεί μεταγραφικά ο Ολυμπιακός ενόψει της νέας περιόδου.

Μπορεί οι ερυθρόλευκοι ποδοσφαιριστές να περιμένουν πώς και πώς την στιγμή της απονομής του πρωταθλήματος, όμως προπονητής και διοίκηση είναι υποχρεωμένοι πριν καν την φιέστα να σχεδιάσουν και να οργανώσουν την επόμενη περίοδο. Σε πρώτη φάση και μέχρι να μάθουμε από πρώτο χέρι τις κινήσεις, μπορούμε να σταθούμε λίγο στα πρόσωπα και κυρίως στις θέσεις που αναμένεται ενίσχυση...

Στους τερματοφύλακες ο Πάρντο θα μείνει και σίγουρα θα αποκτηθεί ένας ακόμη πορτιέρο πρώτης γραμμής.

Στην άμυνα οι προθέσεις της διοίκησης είναι να φορέσει τα ερυθρόλευκα ένας παίκτης καταξιωμένος ώστε να πλαισιώσει τους Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλο, ενώ για την συγκεκριμένη θέση υπολογίζεται πάντα το... πολυεργαλείο Μοντέστο. Στο αριστερό άκρο πολλά θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με τον Ραούλ Μπράβο.

Για την επίθεση η παρουσία των Μιραλάς, Τζιμπούρ Πάντελιτς σε συνδυασμό με την επιστροφή του Μήτρογλου δείχνει -αν μη τι άλλο- πληρότητα. Στο αριστερό άκρο υπάρχει ο Ριέρα, ενώ για το δεξί ο Βαλβέρδε έχει επιλέξει Χαβίτο και βλέπουμε...

Αφήσαμε για το τέλος την μεσαία γραμμή, γιατί εκεί εστιάζεται η προσπάθεια ενίσχυσης. Είναι φανερό ότι ο Ντουντού έχει μείνει πολύ πίσω, ενώ οι τραυματισμοί του Ουρτάδο δημιουργούν ερωτηματικά και ανασφάλεια. Ο Μοντέστο τα κάνει όλα, αλλά χρειάζεται ένας παίκτης που θα αποτελεί εγγύηση για τον συγκεκριμένο νευραλγικό χώρο. Όλες οι πληροφορίες φέρνουν τον Κολομβιανό Κάρλος Σάντσες ως μεγάλο στόχο. «Ανάσες» χρειάζεται και ο Ιμπαγάσα, πόσο μάλλον του χρόνου που θα υπάρχει το Τσάμπιονς Λιγκ και το πρόγραμμα θα είναι ακόμη πιο βαρύ.

Όλα τα παραπάνω δεν είναι προσωπικές απόψεις, αλλά συμπεράσματα ανθρώπων που βρίσκονται πολύ κοντά στην ομάδα. Πρώτος απ’ όλους τα ξέρει ο Βαλβέρδε και αυτός είναι που θα κινήσει τα... νήματα.

Πηγή: Rednews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags