Facebook Pixel Νίκη ελπίδας για το Ισραήλ
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-26 23:15:00

Νίκη ελπίδας για το Ισραήλ

Νίκη ελπίδας για το Ισραήλ

Στο άλλο ματς του ομίλου μας, αυτό μεταξύ Ισραήλ και Λετονίας, οι γηπεδούχοι νίκησαν 2-1 και διατήρησαν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση.

Στο 16` ο Μπάρντα άνοιξε το σκορ και στο 64` ο Γκορκς έφερε το ματς στα ίσα, ενώ στο 82` ο Κάγιαλ έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

«Άσφαιρη» η Κύπρος

Η Κύπρος του Άγγελου Αναστασιάδη δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στον 8ο όμιλο μένοντας στη "λευκή" ισοπαλία με την Ισλανδία. Χωρίς να πιάσουν μεγάλη απόδοση, οι Κύπριοι ήταν καλύτεροι κι έχασαν μοναδικές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, όπως το άστοχο πέναλτι του Μιχαήλ στο 20΄ και το δοκάρι του Μακρίδη στο 78΄.

Ανατροπή και νίκη η Βοσνία

Μεγάλη νίκη με 2-1 κόντρα στην Ρουμανία πήρε η Βοσνία Ερζεγοβίνη στην Ζένιτσα. Με τη νίκη της αυτή η ομάδα του Σούσιτς έφτασε τους επτά βαθμούς και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για πρόκριση. Από την άλλη οι Ρουμάνοι παρέμειναν στους δύο βαθμούς.

Οι Ρουμάνοι προηγήθηκαν με πολύ ωραίο γκολ του Μαρικά στο 29`, όμως αρχικά οι Βόσνιοι στο 69` με κεφαλιά του Ιμπίσεβιτς έκαναν το 1-1 και στο 83` πήραν τη νίκη με γκολ του Ντζέκο, μετά από προσπάθεια του Μουσλίμοβιτς.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags