Facebook Pixel Μίλησε με ΠΑΟ ο Μέντες, όχι για Αλμέιδα…
| 2011-03-26 23:43:00

Μίλησε με ΠΑΟ ο Μέντες, όχι για Αλμέιδα…

Μίλησε με ΠΑΟ ο Μέντες, όχι για Αλμέιδα…

Ο Πορτογάλος μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες,βρέθηκε για ένα 24ώρο στη χώρα μας και είχε επαφές με Έλληνες ατζέντηδες και παράγοντες ελληνικών συλλόγων. Τι έγινε με Παναθηναϊκό…

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά τελικά... Το ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας Star στην έκδοση της Παρασκευής υποστήριξε ότι ο Πορτογάλος μάνατζερ Ζόρζε Μέντες είχε επισκεφτεί την Αθήνα, με σκοπό να διαπραγματευτεί με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού τη μεταγραφή του επιθετικού της Μπεσικτάς, Ούγκο Αλμέιδα.

Το δημοσίευμα δικαιώθηκε εν μέρει, αφού όντως ο Ζόρζε Μέντες βρέθηκε στην πρωτεύουσα της χώρας μας για ένα 24ώρο πριν από μερικές μέρες. Ο Πορτογάλος μάνατζερ είχε μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη και έπειτα ήρθε στην Ελλάδα, με σκοπό να συζητήσει με Έλληνες ατζέντηδες με τους οποίους συνεργάζεται.

Φυσικά, σε καμία περίπτωση δεν πρότεινε στον Παναθηναϊκό τον Ούγκο Αλμέιδα, αφού γνωρίζει καλά ότι η οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο δεν είναι η καλύτερη δυνατή... Όμως ο Μέντες διατηρεί στο πελατολόγιο του ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανταποκρίνονται σε όλα τα βαλάντια...

Ο Μέντες έκανε τις επαφές του στη χώρα μας, συναντήθηκε με παράγοντες ελληνικών ομάδων, ανάμεσα τους και του Παναθηναϊκού, προκειμένου να προωθήσει τους πελάτες του. Διανυκτέρευσε στο ξενοδοχείο του αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος" και κατόπιν αναχώρησε για τη Λισαβόνα.

Πηγή:Prasinanea.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags