Facebook Pixel Ανελέητο ξύλο και μολότοφ στου Ζωγράφου
| 2011-03-27 08:15:00

Ανελέητο ξύλο και μολότοφ στου Ζωγράφου

Ανελέητο ξύλο και μολότοφ στου Ζωγράφου

Η ωμή βία στα ελληνικά γήπεδα συνεχίζεται, με ένα αθηναϊκό ματς όπου κινδύνεψαν ζωές και από θαύμα δεν υπήρχαν απώλειες. Πέταξαν μολότοφ στο πούλμαν της αποστολής! Οι χούλιγκανς φορούσαν διακριτικά μεγάλης αθηναϊκής ΠΑΕ.

Σοβαρά επεισόδια στην Αθήνα σε αγώνα της Α΄ Κατηγορίας του Αθηναϊκού πρωταθλήματος, στον αγώνα Αστέρα Ζωγράφου - Αγίου Δημητρίου (2-0), στο γήπεδο του Ζωγράφου.

Σε ένα παιχνίδι όπου υπήρχε μεγάλη ένταση καθ’ όλη την διάρκειά του, με συρράξεις συμπλοκές εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, δυστυχώς τα γεγονότα ξέφυγαν αφού στο τέλος κινδύνεψαν ζωές!

Συγκεκριμένα, κατά την αποχώρηση του πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Αγίου Δημητρίου δέχθηκε επίθεση από 80 και πλέον χούλιγκαν, οι οποίοι άνοιξαν… πετροπόλεμο με τα τζάμια τα οποία και έσπασαν, χρησιμοποίησαν πυροσβεστήρα, ενώ στο τέλος πέταξαν μέσα στο πούλμαν μολότοφ!!!

Ο πρόεδρος του Αγίου Δημητρίου, Μανώλης Τζινευράκης, έριξε τις ευθύνες στον διοικητή του αστυνομικού τμήματος Ζωγράφου, κ. Λέντζα, αφού όπως δήλωσε «δεν προστάτευσε την αποστολή του συλλόγου».

Το περιστατικό φαίνεται να παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς όπως καταγγέλλουν οι άνθρωποι του αθηναϊκού σωματείου, αυτοί που επιτέθηκαν έφεραν διακριτικά μεγάλης αθηναϊκής ΠΑΕ.

Τα... όμορφα είχαν αρχίσει από νωρίς, αφού το παιχνίδι είχε πολύ ένταση, και στο ημίχρονο ο πρόεδρος του Αγίου Δημήτριου, Μανώλης Τζινευράκης, θέλησε να πάει στα αποδυτήρια και δεν του επέτρεπαν οι γηπεδούχοι. Τελικά, μετά από διαβουλεύσεις, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου των νοτίων προαστίων πήγε στα αποδυτήρια για περίπου 5 λεπτά.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής του Αγίου Δημητρίου, ο Αρης Μπαλαμπάνης, και άλλοι άνθρωποι που βρίσκονταν στον πάγκο των φιλοξενούμενων, εξαπέλυσαν φραστική επίθεση στον διαιτητή της αναμέτρησης. Ωστόσο, η παρέμβαση των αστυνομικών υπήρξε καθοριστική, καθώς το διαιτητικό τρίο αποχώρησε προς τα αποδυτήρια χωρίς να υπάρξουν χειρότερες καταστάσεις εντός του αγωνιστικού χώρου…

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags