Facebook Pixel Έφτασε η ώρα του Γκαλέτι!
| 2013-07-26 17:41:00

Έφτασε η ώρα του Γκαλέτι!

Έφτασε η ώρα του Γκαλέτι!

Ο Αργεντινός μπήκε σε φουλ ρυθμούς και αναμένεται να φορέσει την φανέλα με το νούμερο 7 στα φιλικά του Σαββατοκύριακου κάνοντας ντεμπούτο στην 11αδα του ΟΦΗ.

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην φτέρνα και το πρωί της Παρασκευής προπονήθηκε κανονικά θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη για τα φιλικά με την Ντε Χάαγκ και την Ντεν Μπος.

Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ είχε ανεβάσει ρυθμούς από τις προηγούμενες ημέρες και όπως αναμενόταν επέστρεψε στις προπονήσεις χωρίς να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση. Κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τον τεχνικό του ΟΦΗ που μπορεί να τον υπολογίζει για τα τελευταία φιλικά που θα δώσει η ομάδα στην Ολλανδία.

Βέβαια, το πιο σημαντικό για τον Παύλο Δερμιτζάκη δεν είναι το ότι απλά επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά το ότι πλέον ο ίδιος υπολογίζει και βάζει στην φαρέτρα του ένα από τα πιο σημαντικά όπλα του φετινού ΟΦΗ.

Ο «Λούτσι» που ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και ανεβασμένος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ένα από τα δύο φιλικά που θα δώσει ο ΟΦΗ και βέβαια η είσοδος του στην ομάδα αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός – τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Πηγή: gentikoule.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags