Facebook Pixel «Δεν ξέρω τίποτα. Εγώ περιμένω το Τσάμπιονς Λιγκ»
| 2011-03-27 20:46:00

«Δεν ξέρω τίποτα. Εγώ περιμένω το Τσάμπιονς Λιγκ»

«Δεν ξέρω τίποτα. Εγώ περιμένω το Τσάμπιονς Λιγκ»

Αν και το τελευταίο διάστημα έχουν φουντώσει οι φήμες περί αποχώρησής του Ντένις Ρόμενταλ από τον Ολυμπιακό, ο ίδιος δήλωσε πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν από την διοίκηση και συμπλήρωσε, πως ανυπομονεί για την επόμενη χρονιά και το Τσάμπιονς Λιγκ.
 

Σε συνέντευξή του σε έντυπο της Δανίας που θα δημοσιευθεί τα επόμενα 24ωρα και την οποία προδημοσιεύει το katimagiko.gr ο άσος των Πειραιωτών, δήλωσε:

«Έχω διαβάσει αυτά που γράφονται για τα περί μείωσης αποδοχών και όχι μόνο, αλλά εγώ δεν ξέρω κάτι, δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος από την ζωή μου στην Ελλάδα, την ομάδα μου και φυσικά την κατάκτηση του τίτλου. Περιμένω να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ και να βοηθήσω τον Ολυμπιακό. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου, πήραμε το πρωτάθλημα και είμαι πολύ χαρούμενος».

Όσον αφορά τα πανηγύρια για το πρωτάθλημα, σχολίασε: «Στην Ολλανδία όταν παίρναμε έναν τίτλο πανηγυρίζαμε στα αποδυτήρια με την κούπα, εδώ τα καταφέραμε τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, αλλά πρέπει να περιμένουμε το τελευταίο ματς της σεζόν… Παρ’ όλα αυτά με τους συμπαίκτες μου το γιορτάσαμε»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags