Facebook Pixel Μήπως οι Ισπανοί δεν ξέρουν… ισπανικά;
| 2011-03-27 20:59:00

Μήπως οι Ισπανοί δεν ξέρουν… ισπανικά;

Μήπως οι Ισπανοί δεν ξέρουν… ισπανικά;

Άλλα δήλωσε ο Βαλβέρδε στην "Αs" (συμβόλαιο για 1+1 χρόνια), άλλα λέει ο Ολυμπιακός: "Δύο χρόνια και υπάρχει εμπιστοσύνη"! Μήπως δεν μετέφρασαν σωστά οι Ισπανοί τα ...ισπανικά;

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός το απόγευμα της Κυριακής έσπευσε να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με το θέμα του sportdog για το συμβόλαιο 1+1 που έχει υπογράψει ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τους «ερυθρολεύκους».

Βέβαια, ακόμα και ο ίδιος ο προπονητής των Πειραιωτών με σημερινή του συνέντευξη στην εφημερίδα AS, ανέφερε πως έχει υπογράψει συμβόλαιο για έναν χρόνο με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν.

Τόσο κακά ισπανικά μιλάει ο Βαλβέρδε που δεν τον κατάλαβαν οι συμπατριώτες του; Γιατί αυτό διαρρέουν στον Ολυμπιακό εκτός από την ανακοίνωση. Πως έγινε λάθος στην συνέντευξη!!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε.  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ όσον αφορά διάφορα δημοσιεύματα ή φερόμενες δηλώσεις, οι οποίες επιχειρείται να αξιοποιηθούν προκειμένου να εξαχθούν λανθασμένα συμπεράσματα, οφείλει να υπενθυμίσει ότι η σχέση της με τον προπονητή κ. Ερνέστο Βαλβέρδε είναι μια σχέση η οποία στηρίζεται σε αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη.

Το συμβόλαιο με τον κ. Βαλβέρδε, όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει, έχει διάρκεια δύο έτη.

Οι οποιεσδήποτε άλλες αναφορές ή προσπάθειες να αμφισβητηθεί αυτή η συνεργασία, την ώρα δε που το Πρωτάθλημα είναι ακόμα σε εξέλιξη,  στόχο έχουν την αποσταθεροποίηση και την δημιουργία προβλημάτων στην ομάδα μας και μάλιστα χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.

Ως εκ τούτου, το συγκεκριμένο «θέμα» θεωρείται λήξαν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags