Facebook Pixel «Αισθάνομαι αρχηγός»!
| 2013-08-02 22:25:00

«Αισθάνομαι αρχηγός»!

«Αισθάνομαι αρχηγός»!

O Γκόρντον Σίλντενφελντ έκανε την πρώτη του προπόνηση στον Παναθηναϊκό και ετοιμάζεται να αναλάβει ηγετικό ρόλο στη νέα του ομάδα.

Ο Κροάτης αμυντικός μίλησε στο gazzetta.gr για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και το δυναμικό comeback του Παναθηναϊκού!

- Φόρεσες τα πράσινα σήμερα. Πως αισθάνεσαι για την μεταγραφή σου στον Παναθηναϊκό;
«Πως να αισθάνομαι... Ηρθα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, είμαι πολύ καλά και έτοιμος να βοηθήσω για να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του. Ηρθα να προσφέρω τα πάντα , ξέρω που έρχομαι, τι θα βρω και πιστεύω πως θα τα καταφέρω να βοηθήσω»

- Μαζί με τον Μπεργκ είστε οι ακριβές μεταγραφές του Παναθηναϊκού. Σου προκαλεί άγχος και πίεση;
«Δεν θα το έλεγα... Μου αρέσει το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός ποντάρει πάνω μου. Ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους. Δεν μου αρέσουν οι υποσχέσεις, αλλά ο κόσμος πρέπει να ξέρει πως θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό»

-Πολλοί νέοι αμυντικοί και εσύ αποτελείς τον πιο έμπειρο κρίκο. Θα τα καταφέρεις να δέσεις την αμυντική γραμμή;

«Αισθάνομαι σαν αρχηγός, σαν ηγέτης, αλλά γνωρίζω πως υπάρχει πολύ ταλέντο σε αυτή την άμυνα. Πολλοί νέοι παίκτες, θα τους βοηθήσω και θα κάνουν το ίδιο και αυτοί. Τους γνώρισα στην προπόνηση, θα δουλέψουμε σκληρά και ελπίζω πως η άμυνα του Παναθηναϊκού θα είναι αρκετά δυνατή. Μου αρέσει αυτός ο ρόλος, αν και στην ομάδα καθιερώνεσαι με αυτά που δείχνει καθημερινά».

Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags