Facebook Pixel Νοτιάς πριν το …όσα παίρνει ο άνεμος;
| 2011-03-27 23:28:00

Νοτιάς πριν το …όσα παίρνει ο άνεμος;

Νοτιάς πριν το …όσα παίρνει ο άνεμος;

Ο Νοτιάς επανεμφανίστηκε στα δρώμενα της ΑΕΚ και έκανε ανοικτό κάλεσμα στους μετόχους. Όχι για τα 5,5 εκ. ευρώ που απαιτούνται άμεσα, αλλά για κάτι άλλο, εξίσου δύσκολο, που έμαθε ο σκύλος…

Στην χθεσινή του επιστολή ο Νίκος Νοτιάς, αν και δεν το έλεγε ξεκάθαρα, άφηνε να εννοηθεί πως, τόσο αυτός όσο και ο Πέτρος Παππάς, θα δώσουν τα χρήματα που χρειάζονται, ώστε η ομάδα να πάρει την αδειοδότηση. «Ο Πέτρος Παππάς και εγώ έχουμε συναίσθηση των ευθυνών μας και ευελπιστούμε πως και οι υπόλοιποι συμμέτοχοι, έστω και την ύστατη στιγμή, θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχιζε: «Την κρίσιμη αυτή στιγμή καλώ όλους τους αρχικούς και νυν μετόχους να ενδιαφερθούν και να βοηθήσουν την ομάδα μας για να ξεπεράσει την κρίση, διότι όλοι μαζί ξεκινήσαμε και όλοι έχουμε αναλάβει την ίδια ηθική υποχρέωση απέναντι στην ΑΕΚ».

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι Νοτιάς και Παππάς θα δώσουν τα περίπου 5.5 εκ. που απαιτούνται αυτή τη στιγμή, ωστόσο τα χρήματα αυτά δεν αρκούν για να βγει η χρονιά! Αυτό έμαθε ο σκύλος και σας το μεταφέρει…

Μέχρι το τέλος Απριλίου η Ένωση οφείλει να βρει άλλα τόσα. Δηλαδή άλλα 5 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να καλύψει τις υποχρεώσεις της. Πρόκειται για οφειλές προς ποδοσφαιριστές, Εφορία, ΙΚΑ και τη MorganStanley. Το χρέος προς Morganμάλιστα, έχει ξεφύγει το τελευταίο διάστημα.

Για αυτό και ο Νοτιάς ζητάει από τους παλιούς μετόχους να επιστρέψουν και να δείξουν την… αγάπη τους στην ομάδα. Δεν τους «έπιασε» ο πόνος για το παρεάκι του 2004. Λεφτά χρειάζονται και μάλιστα άμεσα!

Γιατί αλλιώς προβλέπεται μετά τον Νοτιά οι ΑΕΚτζήδες να δουν την ομάδα τους στο «Όσα παίρνει ο άνεμος»…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags