Facebook Pixel "Oι φήμες δεν μας επηρεάζουν"
| 2013-08-06 17:40:00

"Oι φήμες δεν μας επηρεάζουν"

"Oι φήμες δεν μας επηρεάζουν"

Ο προπονητής της Μέταλιστ, Μίρον Μάρκεβιτς, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ πως η ομάδα του δεν πρέπει να επηρεάζεται από τις φήμες που υπάρχουν, περί αποκλεισμού από την UEFA.

Για το αν το θέμα που έχει προκύψει με την UEFA επηρεάζει την ομάδα του: «Εμείς αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να μην το σκεφτόμαστε. Δε νομίζω ότι οι παίκτες επηρεάζονται και πρέπει να έχουν το μυαλό τους μόνο σε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να παίζουμε το κάθε παιχνίδι, είτε στο πρωτάθλημα είτε στην Ευρώπη και δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από φήμες. Είναι πολύ πιο σημαντικό το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και οι αγώνες του πρωταθλήματος, παρά η απόφαση της UEFA. Ο αγώνας στη Θεσσαλονίκη, μπορεί να έφερε τη νίκη, αλλά δεν ήταν καλός για εμάς. Θα είναι ένα δύσκολο ματς αύριο».

Για τους τραυματισμούς των Σόσα, Βιγιάγκρα και Τόρες: «Ο Σόσα θα παίξει με τον ΠΑΟΚ, όπως και ο Βιγιάγκρα θα παίξει κανονικά, αλλά ο Τόρες είναι τραυματίας και δε θα αγωνιστεί αύριο».

Για το αν θα κάνει ροτέισον αύριο: «Μπορεί να κάνουμε ροτέισον. Μπορεί να αλλάξουμε 2-3 παίκτες αλλά δεν ξέρω ακόμα. Στο κέντρο ίσως παίξει ο Κρασνοπόροφ και στο κέντρο της άμυνας ίσως να αγωνιστεί στο Αντρέι Μπερεζόβτσουκ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags